Spademanns…

Redigerer

Dollars

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 17: Linje 17:
 
==Andre anvendelser==
 
==Andre anvendelser==
 
Dollars anvendes blandt andet i [[Australien]], [[England]], [[Singapore]], [[Canada]] og [[USA]]. <br>
 
Dollars anvendes blandt andet i [[Australien]], [[England]], [[Singapore]], [[Canada]] og [[USA]]. <br>
Som det seneste har man fået indført [[Moms|"jyske dollars"]], som man afregner anhængere i. De er underligt nok 20[[Procent|%]] mindre værd<ref>Og til dig som siger: "Hey - Spademann! Momsen er altså 25%" - så siger vi: "Få styr på din procentregning, knaldskalle!"</ref> end normale penge. Men det er jo en fordel for alle parter, når der skal indgås handler og sparkes til dæk.
+
Som det seneste har man fået indført "jyske dollars", som man afregner anhængere i. De er underligt nok 20[[Procent|%]] mindre værd<ref>Og til dig som siger: "Hey - Spademann! Momsen er altså 25%" - så siger vi: "Få styr på din procentregning, knaldskalle!"</ref> end normale penge. Men det er jo en fordel for alle parter, når der skal indgås handler og sparkes til dæk.
   
 
==Notes==
 
==Notes==
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop