FANDOM"Hva' ska' du li' ha' lov a' kilde min panda ba' ørerne, hva'?"

~ Dolken om pandaer


"Øh, nej tak, kom tilbage når du vil bolle!"

~ Piger om forrige sætning


"Hvordan fanden gik det til?"

~ Paven om sit faderskab til Dolken


"Waaaeeeeh...!"

~ Ole Wedel om Thaimad og negere


"Min pik er hoar!"

~ Knaldperlen om Dolken


Martin "Ska' du kilde min panda bag ørerne" Eriksen (Født 31. februar 1866) også kendt som "Dolken", er den første danske cyborg en dansk realitydeltager bygget født i Aarhus, men testet opvokset i Brønderslev. Han er især kendt for sine utallige voldtægtsforsøg at lægge an på piger i det brønderslevske natteliv, med sit uendelige lager af ubeskrivelig dårlige "scorereplikker", samt sit ubrydelige venskab med den ligeledes hjernedøde realitydeltager, "Knaldperlen".

De to er desuden blevet udvist af Brønshøj 1.245 gange, grundet upassende opførsel.

Opvækstredigér

Dolken blev skabt født i Aarhus i 1866 af som søn af Mogens Glistrup, Ole Wedel og Paven. Hvordan det så end kan lade sig gøre at have fire forældre er det meget godt klaret!

Dolken kom aldrig i skole, selvom han forsøgte at blive optaget som 6-årig i 1872, 7-årig i 1873 og 48-årig i 1954. Lærerne kunne ikke håndtere ham grundet hans lille diagnose (Hjernedød), og han måtte derfor nøjes med børnehaven "Blodtægen" i Holstebro, hvor han bl.a. gik sammen med den senere guvernør og malerinde, Frida Kahlo.

I 1951 fik han taget børnehaveeksamen, og var nu en uuddannet, arbejdsløs taber.

Reality-TVredigér

Dolken strejfede land og rige rundt, da han i Brønderslevs gader stødte ind i den arbejdsløse, deprimerede Walid "Knaldperlen". De to viste sig at være på det samme hjernedøde plan, og blev hurtigt gode venner. De to flyttede sammen ind på et hotel i Brønshøj, hvor de hver aften blev fulde og opførte sig uacceptabelt hvorfor de blev smidt ud. Dette scenarie havde gentaget sig præcis 1.245 gange, da de blev fundet af TV3's leder Lennart Langeløg. De blev tilbudt et sommerhus, et ferieophold og al den Mökai de kunne drikke, hvis de lod sig optage og vise på landsdækkende TV mens de i deres fuldskab gjorde forgæves forsøg på at score, et tilbud de sagde ja til. Siden da har man kunne opleve både Walid og Martin på TV hver uge.

Hvor er han mon i dag?redigér

Efter TV3's konkurs i 2012, mistede Dolken sit eksistensgrundlag. Deprimeret og stiv i Mökai, blev han set vandre ud i morgentågen på den jyske hede en kold martsdag. TV3 kom hurtigt op at køre igen med økonomisk hjælp fra tredje part, og Dolken kom tilbage. Med tømmermænd, men trods alt tilbage. Når han ikke er på skærmen sidder han hjemme med sine værelseskammerater Junkie-Arne og Knaldperlen i deres lejlighed i Herstedvester By.

Triviaredigér

  • Han forsøgte engang at give Amin Jensen en mavepuster, men hans hånd forsvandt i Amins deller og dukkede først op for nylig.
  • Når han ikke render rundt og leger sprællemand, sidder han hjemme og hører Junkie-Arne læse op af "Frk. Smillas fornemmelse for sne".
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.