FANDOMDolan Duck bedre kendt som Uncle Dolan eller bare Dolan, er en syg, sexfikseret og narkoafhængig and, som bor dybt inde i de finske skove nær Helsinki. Dolan lever ifølge sig selv et stille liv med mange venner. Dolan er også kendt for sit "særprægede" forhold til sine nevøer. Han er ikke bleg for, at tæske dem og bagefter udføre pædofile handlinger på dem. Mange mennesker har også udvist en vis skepsis, overfor Dolans børneopdragelsesmetoder, men det skal vi ikke snakke mere om. Dolan er nazist, og medlem af både SFP, SFPB og KKK, samt forhenværende medlem af SS, NSDAP og DNSAP . Han har desuden mødt Anton Wittorff, Adolf Hitler og Hansi Hinterseer.


Barndom, opvækst og Ungdomredigér

Dolan blev født dybt inde i de mørke finske skove en eftermiddag i starten af 1909. Finland var dengang en del af Rusland, og i 1914 blev Dolan som 5-årig indrulleret i Zarens hær og sendt til Tannenberg i Østpreussen. Krigens rædsler i form af hestekødsgullasch fra Skandinavien satte dybe ar i Dolans sind, og han blev aldrig igen den lille glade ælling han før havde været, tværtimod forvandledes han til en uberegnelig psykopat.


I 1917 trak Rusland sig ud af 1. verdenskrig da Lenin og hans venner startede en masse ballade derhjemme, og afsatte Zaren. I de efterfølgende slåskampe mellem de røde og de hvide besluttede Finland sig for, at erklære sig uafhængig fra Rusland, og styre sit eget gøgl. Samtidig begyndte de røde og hvide i Finland også at slås, og Dolan meldte sig til de hvides hær, som tæskede de røde finner. Efter hele lortets afslutning flyttede Dolan tilbage til de finske skove, og fik her lejlighed til at sidde og lege psykopat og udøve sine sexfantasier.

Under den efterfølgende Vinterkrig og 2. verdenskrig var Dolan atter engang i trøjen (bl.a. i SS) men i 1945 tog han hjem igen.


Dolans politiske overbevisningredigér

Som nævnt tidligere i artiklen er Dolan nazist, og medlem af SFP, SFPB og KKK, samt fhv. medlem af SS, NSDAP og DNSAP. Dolan og hans ven Gooby kan virkelig ikke lide negere, jøder eller asiater. Han tager jævnligt til årsmøde i antinegerforeningen Aalborg Syklub, og strikker de mest bedårende trøjer til sin bamse Heinrich.


Dolan i dagredigér

Dolan bor stadig i Finland hvor han udøver sine psykopatiske fantasier på sine venner, sin hund og sine nevøer, som han købte for en flaske vodka i 2003. Han dræber, mishandler, piner, plager og voldtager hele sin omgangskreds med stor nydelse, men formår altid at undgå straf. Han har desuden forsøgt at myrde sine nevøer, efter de blev jøder.


Dolan og Danmarkredigér

Dolan var engang i Tønder og Aabenraa. Han taler ikke dansk, men engelsk med meget kraftig finsk accent.


Dolans vennerredigér

  • Gooby
  • Hupu
  • Tupu
  • Lupu
  • Bogs Binny
  • Daffty
  • Spodermen
  • Botmin
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.