...men det forudsætter at man er bruger af wiki - og selv om man er bruger kunne man sagtens gøre den tænkte joke farvemættet. I øvrigt er det ikke så mange stavefejl jeg retter længere, efter der er kommet stavekontrol til alle browserne. Jeg skal se om jeg kan hjælpe.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
13 sep 2009 14:36 (CET)

Så Daimi. Nu kunne selv Kurtadam se hvad meningen var. Hans seriøse indstilling til artiklen udmøntes i at han denne gang har nøjedes med nogle beskedne A-skåle til at illustrere artiklen. Nu mangler han bare at give dig de sædvanlige 3 måneder, som han giver alle.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
13 sep 2009 16:50 (CET)

Hmm. Jeg tror ikke jeg fanger de deer KurtAdam Referencer. Men Tak skal du da have får Udvidelsen og Likvideringsungåelsen.

--Daimi sep 13. 2009, 16:44 (UTC)

Ja, ja. Man skal da starte i det små. Og bryster hører jo til på hvert gadehjørne, avisside og artikel i SL.

Gadehjørne i Ljubljana

Kurt.gif Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
søndag 13. september 2009 22:21:14

To år senere. Er stadig Sandkassestof, og skal den ikke enten ændres eller høstes? Grim - det er den da!

Lundmadsen.PNG sep 4. 2011, 17:52 (UTC) Jais

Nej nu må du da tage og holde op. Det s'gu da en parodi på os selv. Derfor er sletskabelonen brugt. Husk at sletskabelonen er stadig god hvis man har brug for en mere kynisk bøddel en second opinion.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
4. september 2011 20:51 (CET)

Det er modtaget! Skimmede den bare, og missede samtidig pointen. Lidt som at være i byen, og møde en Cand. Psyk., og tage hende for at være en kasseassistent fra Bilka. Det går grueligt galt, og næste gang man kigger, er man Låst fast på en briks i gang med at studere Nihilisme. Pokkers!

Jeg sætter bare næsen i sporet, og finder artikler hvor IP-adressen peger på en skole i Himmerland. Hvis du - Fenis - skulle være flyttet derop, så vær beredt! Om lidt bliver du Zappet!

/Jais

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.