FANDOM


OK, kammerat historiefreak. Det er et imponerende værk men... Vi vil ikke have navne på dine klassekammerater eller lærere, da det kaldes mobning og selvpromovering i vores terminologi. Så kan du lige så godt tage et par ryk i dilleren i stedet for. Hvis du på spejderære kan love det, får du en lige så god servicering som ham der skrev om alle næsten alle de danske konger; dvs. plads på forsiden og hæder. Og så er du heller ikke fritaget for at lave links og overskrifter, præcis lige som alle andre.

Gustavsberg Frode Fenis (diskussion)(hits)
26 feb 2009 10:14 (CET)

Nej, men det er virkelig flot skrevet. Vi har ikke set noget lignende siden ham som leverede et færdigt oplæg til vores sæbeopera. Vi vidste ikke rigtig hvad det var vi så...vi skal nok finde ud af noget...Vi ved ikke rigtig hvad der sker hvis vi begynder at kritisere imamer og den slags.

Gustavsberg Frode Fenis (diskussion)(hits)
26 feb 2009 10:25 (CET)

Slutningen på hele denne historie (Bare for sjov) redigér

"Dette er Chuck Norris", sagde en stemme inde i Tobias's hovede, "Du må besejre de onde Rytterittere."

Tobias tog hans briller og stormede imod dem, imens han skreg: "Onde Rytterittere! Forlad dette sted!

"Jeg vil voldtage ham!", sagde det kurdish-producerede æsel.

"I kan ikke voldtage mig, fordi jeg har type 2 diabetes!", råbte Tobias, og dansede ballet. Men så gik en atombombe af, sten faldt ned fra himlen, og de var fanget og kunne ikke slås ihjel.

"Åh nej!", råbte Tobias, "Jeg må besejre de onde Rytterittere, for ellers finder jeg hverken en ikke-etnisk kvinde eller nogen former for kage, og må danse den åndsvage bøssedans fra YouTube, som alle på YouTube efterhånden danser, til evig tid!!"

Men så sagde Chuck Norris: "Nej, Tobias. Du er Rytteritterne."

Og så var Tobias en samspilsramt zombie.

WoopDet onde U (Kan I møgunger sige " pænt goddag"? - Det er Fedtmule tid! - (torsdag 26. februar 2009 14:02)

Man skal eddermanme have siddet som admin 2-3 år for at forstå den der:
..... Du skal ikke komme og besudle min slægt, da vil du skulle gifte din datter væk til Amin Jensens horebørn.(Ups Amin Jensen er med det var en svipser)

Gustavsberg Frode Fenis (diskussion)(hits)
26 feb 2009 18:04 (CET)
Jeg må lige hurtigt indskyde, at jeg skrev af fra den her, imens jeg tilføjede elementer fra den her. (Og ja, det er meningen at det skal være yderst dårlig fiktion.)WoopDet onde U (Kan I møgunger sige " pænt goddag"? - Det er Fedtmule tid! - (torsdag 26. februar 2009 19:22)

Jeg troede det var det eget opkog af div. lorteartikler. Jeg synes bare den her er fed fordi at det er meget svært at skrive så sort og alligevel lave noget der ligner historiefakta undervejs.

Gustavsberg Frode Fenis (diskussion)(hits)
26 feb 2009 19:28 (CET)


Heej tak for ordningen af overskrift osv. Jeg vil lige sige alle navnene er legale og indehaverne har givet lov til dette. Jeg selv er Anil så der heller ikke et problem der. Tror jeg. Men under alt det sorte kan man godt se en realistisk sysnsvinkel af kloaksved. Denne historie er faktisk lidt af mit livværk. Men jeg har overvvejt det. Og tror jeg fakrisk ikke vil lave the slutning endnu fordi, verden har bru gfor sandheden. Men hvis i har nogle gode forslag til figure eller med-æseler er velkommen til at skrive det. Vil lige sige ved ikke meget om hvordan man kommunikere på dette sygehospitals netværk :D HAHAHA.. Psycko-anil 27. februar 21:48 2009 (UTC)

Nu har jeg rettet lidt stavefejl. Man kan godt ane nogle dybder som tyder på noget sammensparret psykosestof eller hvad det nu er. Men det jo fand'me så sort...Hvis ikke lige det var fordi du - til forskel for de andre dilettanter som prøver sig i den sorte genre - vidste at man skal gøre et eler andet så folk ikke flygter. Ideen med at opdatere stillingen over hvem der havde så og så mange soldater...ja, kan man tænde for fjernsynet og se fodbold uden at kende stillingen først...Hvis du vil lave nogle af vores brugerskabeloner skal du kigge under Brugerskabeloner/doc ellers start med det simple. Tryk på button_sig.png så ordner maskinen her resten for dig.

Sunset Frode Fenis (diskussion)(hits)
28 feb 2009 17:34 (CET)

Dette er en særdeles unik artikel redigér

Der vil blive slået særdeles hårdt ned på folk der vil prøve at skrive dette mesterværk i stykker.
Indrømmet, da jeg så den her første gang vidste jeg heller ikke hvad det var før Barry White hviskede til mig at det var én af hans sønner som havde lavet den, og så var der jo ligesom ikke mere at sige til det.

Alle bidrag bliver dog læst og I vil undtagelsesvis slippe for repressalier hvis I er i stand til at videreføre den he <blah-blah-blah> stening eller hjul og stejle.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
23. juni 2014 20:31 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.