FANDOM


Min ydmyg indstilling:

Kan der blive smurt tykkere på? Noget med hans barndom, hvor han kun drak af iKrus eller havde iØl-flasker med hurtigere afvikling, stivere brugere og smukkere design?

(For dem som syntes det er sjovt, kan I se denne herom iRack)

Er der i øvrigt nogle af jer ensporede, Mac-elskende freaks, der kan fortælle mig, hvor "|" sidder på tastaturet på min iMac?

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
6. oktober 2011 14:18 (CET)
Det som er lidt sjovt er at da successen i Silicon Valley startede var der ingen Bill Gates eller Steve Jobs. Efterhånden som de tjener flere og flere penge begynder deres koryfæer at blive mere synlige og her til morgen på Facebook var jeg i vildt klammeri med nogle unge på Facebook hvor jeg godt kunne se at Dalai Lama ikke længere var i så høj kurs som Bill Gates og Steve Jobs. Steve Jobs havde fået helgenstatus og det var sædvanen tro ikke blevet dårligere end da han var død. Jeg tror det er Michael Jackson-syndromet om igen - Steve er nødt til at gøre noget som død for at blive husket...eller med andre ord lave en iDead.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
6. oktober 2011 16:59 (CET)
Jeg kan se at det Onde U fik nøjagtig samme indskydelse - at nogen må slås mere for at blive husket fordi det de udrettede ikke var så langtidsholdbart som man skulle tro. Prøv at tænk på Edison. Da han opfandt pæren, har den næsten ikke ændret sig grundlæggende siden da, hvor i Steves verden gælder det om at have sidste nye model.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
6. oktober 2011 17:15 (CET)

Hverken tastatur eller mus har ændret sig væsentligt, siden den gang jeg sad og tegnede underlige tegninger på en MacIntosh med en farvestrålende, 5" s/h skærm på dataskolen i Ballerup Udkantsdanmark tilbage i 1980'erne.

Det sjove ved Steve er jo, at han vandt sin egentlige anerkendelse, på baggrund af at samfundet lærte sig selv at hade Bill Gates. Som modpol til det ondskabens imperium, som Bill repræsenterede, havde vi alle sammen brug for en helt.
Som en konsekvens af det, glemte alle de frelste tosser sjæle, at alle elementer af konkurrencelovgivning og forbrugerbeskyttelse blev knust, og erstattet med monopoler og ubrydelige patenter. Men iAltmuligt fik succes, og Bill var stadig den onde (fortjent - Hvis man husker Windåws Vista vs. Mac OS X Snow Leopard). Og Apples monopoler på alt, og deres bindende videresalgspriser og retssager mod alle andre blev indbegrebet af frihed. Det må kaldes god branding!

Det virkelig sjove er, at disse ord er skrevet på en iMac, og at jeg hver eneste dag sender Steve en tanke - fordi den aldrig går ned, og den kan multitaske og håndtere alle mulige forskellige ting på en ferm, kompetent og gennemtænkt måde.

Hil Steve - (måske er han i virkeligheden bror til Mek Pek?)

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
6. oktober 2011 21:44 (CET)

Ja, det er det jeg siger. Folk finder altid det der sekteriske udtryk frem, når de har talt længe nok. Jeg tror i morgen jeg vil gå ned i pulterkammeret og finde min gamle Macintosh, som vist nok dur endnu og med hvilken jeg første gang loggede mig på nettet med i 1995. Så bil jeg skrive noget a la "Macintosh Revisited", Mht. Microsoft var det virkelig dårligt brandet i mange år. Pga. meget kyniske forretningsmodeller var det ikke særligt fornemt at være leder af biksen. Jeg tror skiftet skete omkring lanceringen af Windows 95 hvor vi lige pludselig stiftede bekendtsslab med ham den der blegfede maddike (Gates) som var blevet ekstremt rig ved at opløbe andres ideer.

Personfikseringen omkring Jobs er af forholdsvis nyere dato, men jeg kan mærke jeg ikke er stået på da jeg var en del af den første bølge og skiftede til PC fordi Macintosh bar et meget lukket styresystem og før man havde nettet var jeg nødt til at tage ind til TEC i Rantzausgade for at få ny software samtidig med at der kom mere og mere softeare til PC og Office var ved at blive standard.

Jeg er stadig PC-mand men føler ikke at Bill Gates er noget forbillede.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
6. oktober 2011 22:17 (CET)


Jeg forstår ikke helt sammenligningen med Thomas Edison, faktisk er det jo Phillips og Osram der benyttede Apple´s forretnings model og afløste 5W pæren med en 8W pære der iøvrigt ud over at blænde mere ikke leverede et anderledes produkt. Jeg er ikke vild med Gates, men faktisk var det sådan at Gates tog r.... på IBM hvorimod Apple huggede idéen fra Xerox kopi maskine (faktisk var det et heist som også Microsoft deltog i, det med at plagiere kopimaskine betjenings panelet) Halifax okt 6. 2011, 20:40 (UTC)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.