FANDOM


Er dette ikke bare en lang gang mobbe/homofobisk stads? Spejdere og Paven deler tilsyneladende interesser. Skal den skrottes eller er der nogen, der er friske på at genstarte den? (Gerne en spejder).

Lundmadsen aug 31. 2011, 19:11 (UTC)Bruger:JaisT

Uha, det er vist en af dem jeg har skrevet lidt på. Joo, den kunne måske godt være lidt mere nuanceret. Personligt er det sådan at hvis folk vælger at skrive at de er en samling bøsser allesammen, synes jeg i pagt med tidsånden, at det såmænd er meget morsomt. Men hvis du synes du har noget bedre at tilføre emnet må du gerne skrive den om med min velsignelse.
P.S: Jeg var selv spejder en gang
P.P.S. Jeg har tænkt mig at indstille dig og FunnyJohnny til admintjansen fordi jeg synes ikke længere at adminerne præger sitet. Det har du ikke noget mod, vel?
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
31. august 2011 21:32 (CET)

Hej FF fra F.

Jeg tager gerne en slettetjans. Spejdere ved jeg mindre om. Jeg har kun erfaring fra det store spejderkorps, hvor foldeknive er erstattet med lange byger af varm bly, og bøsser er erstattet af - ja - varmt bly...
Måske skal denne her bare tages og renoveres grundigt. Er det noget som du (Baroul... Barbma... Barbi.. Ja - Flemming) - vil hjælpe med, hvis jeg starter lidt op i en forkortet version?

Fenis: Smid mig en mail (du må kunne se den?), hvis det med admin-noget er relevant, så kan vi lige mailes om omstændighederne.

Lundmadsen aug 31. 2011, 20:13 (UTC) Bruger:JaisT

Der er ingen omstændigheder andet end at det bliver lidt lettere at slette misfostrene blandt artiklerne.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
1. september 2011 07:41 (CET)
Du kan se jeg har været nogenlunde enige med din sletteanvisninger og det funger rigtig godt her hvis adminerne er synlige. Det kan man ikke ligefrem påstå om et par stykker af gutterne, men da det jo er en ærestitel så bliver de ikke fyret eller prikket.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
1. september 2011 07:45 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.