FANDOM


Så fik man alligevel sneget trommeslageren fra Def Leopard ind i billedet. Det er iøvrigt et faktum Bloodhound Gang påpeger ni gange på kort tid på dette nummer. Altså at han kun har een arm - ikke at det står i denne artikel.

Ja selvfølgelig er det DaimiFornuftig tale tilrådesJeg er sgu min egenDaimisig
17 okt 2009 00:02

Hold da kæft som der er blevet ødelagt noget layout på siden, var?
--.Strider okt 17. 2009, 16:09 (UTC)

Tja, det kunne man vel godt argumentere for. Jeg tænker at det vil kunne udbedres ved at lægge videoerne side-by-side og så placere banneret oppe øverst. Om ingen agter at forhindre mig i det og ingen griber ind endfør - så ser jeg på'et i aften.

Ja selvfølgelig er det DaimiFornuftig tale tilrådesJeg er sgu min egenDaimisig
17 okt 2009 18:27

Husk lige at tjekke den i forskellige skærmformater. - På min billedrørsskærm fra tiden lige før Boerkringen ser det rimeligt ud (omend video-spalten er noget længere end tekstspalten, men det kræver lissom mere tekst):) -Men kan den blive lækker i alle formater, så gør det endelig - du har min og pavens velsignelse! :-)

PlatonDJ Platon (diskussion)
lørdag 17. oktober 2009 20:45
Bare rolig. The Spectacular Frode er tilbage igen. Har været i byen og set på en argentinsk klaverbokser. Problemet er vel at hvis alle ønsker at deres yndlingssuppekoger skal være i videoform kunne vi prøve noget nyt. Et slideshow men en af hver i videoform. Der er i princippet plads til alle ti. Jeg skal nok prøve at slå brødet op og så kan i fylde på.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
17. oktober 2009 21:34 (CET)
Nå virkede ikke - men så er der jo videogalleriet.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
17. oktober 2009 21:57 (CET)

Er det kun mig der ser videoerne dobbelt?

Kurt Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
lørdag 17. oktober 2009 22:15:07

Nej, samme her. Et eller andet er gået fuldstændig galt. Jeg foreslår at én der er god til dette her, burde tage sagen i egen hånd. Personligt ville jeg bare sende det hele ad helvede til, jeg er stadig en nybegynder på disse kanter.
--.Strider okt 17. 2009, 20:21 (UTC)

Bare rolig, Strider. Alt her på siden er i sikrere hænder - både teknisk- og indholdsmæssigt - så længe denne lille faste skare hænger ud her! Faktisk meget mere end på Wikipedia

Ja selvfølgelig er det DaimiFornuftig tale tilrådesJeg er sgu min egenDaimisig
17 okt 2009 22:43
Sådanne nogle kreativitetsløse brokkerøve. Find et pænt billede og put ind under Rick Allen og skriv noget mere tekst. Bare fordi i har været på druk hele bundtet og siddet og spillet terninger med jeres små lygtemænd er det aldrig en undskyldning for ikke at kæmpe mod det fælles mål i horisonten - det skinnende lys som blafrer smukt i vinden. Tænk på den tort Racquel Rastenni måtte lide da ingen af hendes plader blev spillet i Vesttyskland. Var det jer som fik fjernet den fordømte antizionisme som stadig fandtes i hjerterne af hver eneste pølseprøjser og fik udgvet hendes plader på Betamax - nej der kan I bare se. Og iøvrigt slet lortet hvis lortet gør ondt. (Jeg tror nok det var et møgfald, det her)
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
17. oktober 2009 22:46 (CET)

Jamen, hvorfor bruge tid på at ændre noget, som alligevel bliver ændret til noget andet. Måske var det kun i Firefox, det så ud af h til. Men nu er det nydeligt.

Kurt Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
søndag 18. oktober 2009 12:29:00
Nej du var så heldig at komme ind lige i det øjeblik jeg måtte sande at "Slideshow" ikke kan bruges til Youtube-videoer. Jeg havde gemt det. Først så loader scriptet alle billederne ind indtil at det samler dem i én ramme. Men galleri-løsningen er perfekt hvis folk bare har lyst til at vise alle de åndssvage klip de kan finde med suppekogere. Tak til Daimi han udstråler autoritet og modent overblik når nid og uren tale indfinder sig.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
18. oktober 2009 15:03 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.