FANDOM


Det er bare for meget. Jeg har snart mere travlt med at svare folk på YouTube som takker mig for at have hugget 90-årsfødselsdagen på Google Video og klippe den op i passende bidder. Siden da er der kommet en optagelse af sketchen taget fra DR1 nytårsaften og sågar en efterkoloreret version med spansk speak.

Man får lyst til at oversætte denne guide til uncyclopedia.org og give linket til de taknemmelige brugere på Youtube.

--Frode Fenis 5. jan 2008, 17:18 (UTC)

Hvorfor ikke? - Er da lidt fedt at vort "nonsens" ligefrem kan bruges til noget! ;)--DJ Platon 5. jan 2008, 19:02 (UTC)

Hvad fa'n. Jeg må på studietur. 90-års-fødselsdagen kunne jo allerede have sin egen artikel der.--Frode Fenis 5. jan 2008, 19:22 (UTC)

Mit forsøg på kultureksport er foreløbig endt som en fiasko. Efter at have oversat halvdelen af artiklen ringede telefonen....og inden jeg kunne finde ud af hvad den rigtige skabelon hed på USA'sk var jeg blevet puttet i skammekrogen i 2 timer fordi min artikel var på dansk og jeg havde prøvet at reloade den. Desuden skal adminstratorene også kende det man skriver om før de synes det er sjovt....Så'n noget er chikane og diskrimination og jeg er hamrende sur og er nødt til at have luft inden jeg bliver sur på amerikansk. --Frode Fenis 6. jan 2008, 14:37 (UTC)

Amerikanerne smed dig altså ud!? Bare lige sådan?--Det onde U 6. jan 2008, 17:41 (UTC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.