FANDOM


Det er interesant at læse de kongeliges løsnings modeller på resultatet af en royal peristaltik. Men det er den til dato ringste nødløsning jeg har hørt om :-) og så mangler der noget om røv ribs. Halifax aug 11. 2011, 22:23 (UTC)

Det er noget sjovt noget - det med de kongelige og så det vi andre finder dybt naturligt. Prøv at tænk på at hver gang man kommer til en officiel begivenhed og har glemt at tisse af eller lave stort, så bliver der pænt ventet på én til naturen har gået sin gang.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
11. august 2011 00:16 (CET)

Hej Frode

Jeg gider ikke at ødelægge din aften på så spinkelt et grundlag, men så alligevel...

I gamle dage kunne du slikke røv lefle afmålt for kongehuset og dens medlemmer. Ellers kunne du få hugget knoppen af! Specielt var det udbredt blandt adelen, at de var konstrueret som restprodukter af perverteret sex mellem kongen og hans tjenestefolk.
Hvis de var gode, installerede kongen dem på et slot et sted. Hvis de var dårlige, så blev de bortskaffet. Dem som slikkede mest røv, blev som oftest betraget som gode!

Forestil dig nu: I en tid med dårlige VVS-installationer og manglende toiletpapir; hvordan klarede man "lort-i-den-kongeliges-røv" situationen? Tilkaldte man måske adelen? Og hvorfor er "Baron" og "Bidét" så tæt på at være ens? Og har røvslikkeriet nogen sinde været ophørt, eller er det rent faktisk et skæg, som grever og baroner bærer omkring munden?

Jeg siger bare: Hvis du kommer på Fredensborg, og toilettet spørger dig, om du skal "renses" eller bare "hjælpes" - så er det et resultat af Christian 4. avlshandlinger.

Så siger jeg ikke mere!

Lundmadsen

 aug 11. 2011, 19:17 (UTC) (Jais - stadig Avatarløs)

Jeg tænkte bare at vores forestilling om monarken som på den ene side lige så menneskelig som os andre men i en priviligeret, ophøjet rolle er rimelig udbredt. Jeg hørte en pige i fjernsynet tænke den samme tanke hvor det er klart at hoffet er til for at tilføre monarken en passende livsførsel, så de havde sikkert fundet en eller anden passende anordning eller selv gjort arbejdet.

Jeg tror godt jeg forstår dine afsluttende udladninger - jeg undgår selv Hillerød og Fredensborg hvis jeg kan komme til det. Desværre kommer Hillerød til mig en gang imellem.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
11. august 2011 21:38 (CET)
Iøvrigt bruger jeg eksemplet for at give guiden lidt kant til sidst.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
11. august 2011 21:43 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.