FANDOM


Det er jo oplagt at vi også linker til YouTube når selv politiske partier og TV2 bruger denne. Jeg synes vi skulle gå ind og oprette en profil hos Youtube hvor brugernavn og kodeord var offentligt og opfordre folk til at uploade rigtige "spadevideoer" dér.

Spørgsmålet er om det er en glidebane. Det er klart at hvis man vil have forklaret ordet "børnelokker" viser man en af Venstres valgvideoer. Det er måske lidt letkøbt og nogle vil føle sig fristede til at vise en video og sætte to ord under.

Jeg havde selv brug for at vise video i nyhedsartiklen om Tammi Øst for at gøre det rigtigt sjovt da ideen netop opstod da jeg sad og så Go' aften Danmark og vidste at vi af en eller anden grund har et godt øje til Tammi Øst. Kort tid efter fandt jeg et billede med hende og Troels Hartmann(Lars Mikkelsen)og så var skandalen på plads. Det at lave Spademanns TV skal måske have samme satiriske opbygning, at video kan bruges til at gøre en i forvejen opfundet joke sjovere. Her skal der også være lidt rammearbejde tror jeg så svage sjæle ikke tror at vi også bare linker til YouTube når vi ikke kan finde på noget at skrive...Men ellers arbejd videre. Jeg elsker også morsomme videoer.

--Frode Fenis 11. nov 2007 kl. 16:44 (UTC)

Skal der næsten ikke også være en med reklamer???

--Kiksen de kaldte Daimi 11. nov 2007 kl. 19:32 (UTC)

Hvis Spademanns TV skal blive en succes må der noget mere go på layoutet end bare anden farve skrifttype og et fjernsyn med skæve antenner. Så skal der også kunne kunne linkes til det fra forsiden.
Jeg prøver at digte lidt og lægge det som forslag et eller andet sted.

--Frode Fenis 15. dec 2007 kl. 16:20 (UTC)

Mon ikke vi også skulle komme et link til Spademanns TV op på forsiden? På den måde er den nemmere at få adgang til.--Det onde U 18. dec 2007 kl. 12:42 (UTC)
Du kom mig i forkøbet. Selvfølgelig skal vi have et link til det der er værd at vise frem. Husk det stadig er vores smukke kommentarer der gør det her sjovt.
--Frode Fenis 18. dec 2007 kl. 12:47 (UTC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.