FANDOM


Ja den er lidt tricky den her.
For det første er billederne ikke i høj opløsning som jeg har skrevet på siden er en forudsætning for at bruge billeder i en pdf. Når du så putter skrift på kan jeg slet ikke bruge dem da alt skrift kommer på i et DTP-program, for ellers ville det se lidt mærkeligt ud når man printede dem ud.

Men hvis du stadig har original-billederne, kan du oploade dem og skrive [[Kategori:Spademanns Julemagasin]]. Faktisk tror jeg at der bliver brug for sådan noget fyldstof på siderne, da skriften fylder meget mindre når det bliver til et magasin.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
3. december 2009 18:58 (CET)

Ja ok, den havde jeg ikke lige luret:) De orginale billeder er også i dårlig format!... nå det er der ikke noget at gøre ved! :) Men så kan familie da regne med at få nogle julekort i år. Det bliver de sikkert også glade for! ;-) mvh JJ --Funnyjohnny dec 3. 2009, 18:53 (UTC)

Hvis du ser godt efter er der raster som følge af jpg-komprimeringen. Nu må se om mine evner som layouter modsvarer de mange gode forslag her. Men det har været meget morsomt at prøve at opstille et nyt regelsæt, som udforder de totalt uorganiserede spademænd som efterhånden undtagelsesvist kan blive enige om et hype.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
3. december 2009 20:04 (CET)
Det er helt fint hvis du gider at gå ind og genskabe julekortene. Der vil hele tiden være brug for bufferstof på de sider hvor det kniber med at få teksten til at slå til. Har tænkt over om det er bedre og bruge PNG-komprimering, så kan man bare indstille dpi i fotoprogrammet - skal lige undersøge det. Men lad for Guds skyld layouteren om teksten.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
4. december 2009 15:29 (CET)
Nej man skal bare huske at når man indstiller dpi til 600 at jpg-komprimering skal stå på 100% så man undgår billede-fnug og lignenede
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
4. december 2009 15:33 (CET)

Så om jeg laver flere julekort skal de bare lægges op uden tekst direkte på billedet, men i en thumb ved siden af?

Ja selvfølgelig er det DaimiFornuftig tale tilrådesJeg er sgu min egenDaimisig
04 dec 2009 17:50
Ja eller bedre endnu - angivelse af skrifttype
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
4. december 2009 17:53 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.