FANDOM


Skal vi ikke lige have Albert Camus med "Når man har erkendt absurditeten undgår man ikke let fristelsen til at skrive en håndbog i lykke"...Det da noget vi kender til. Her et link hvis du skulle have pjækket den dag den var "Dagens ret".--Frode Fenis 4. nov 2008, 20:01 (UTC)

Jeg må have pjækket eller sovet den dag, eller mere sandsynlig ikke været i stand til at se genialiteten i udsagnet. Men det var dengang, så det kan jeg nu, så den må jeg have indhentet. I øvrigt er artiklen til fri afbenyttelse/udvidelse. --kurtadam 4. nov 2008, 20:15 (UTC)
Jeg kommer lige til at tænke på nogle at de helt store visdomsord, som jeg hørte en sen nattetime bagom bageren på vej hjem i mine unge (vilde) år. Bageren stod der og formede det ene franskbrød efter det andet og jeg spurgte om det ikke var lidt ensformigt at lave alle de franskbrød. "Næh", sagde han, "Der skal birkes på halvdelen.--kurtadam 4. nov 2008, 20:24 (UTC)". Den bruger jeg hver gang jeg har det som Sisyfos. :-)
Vi må finde et godt billede...--Frode Fenis 4. nov 2008, 20:54 (UTC)
Ja for søren. Opdagede lige at jeg sidder og lytter til Robert Plant, Alison Krauss. Perfekt stemning til denne artikel med titler som: "Killing the Blues" og "Let Your Loss be Your Lesson", men nu bliver jeg nødt til at tage mig en "Maude". --kurtadam 4. nov 2008, 20:59 (UTC)

Hva' er det for noget sentimentalt countryblues. Jeg tror jeg ville foretrække noget Duffy i stedet for. Hvad skulle hun også med det "Undskyld jeg skriger"-hit?--Frode Fenis 4. nov 2008, 22:08 (UTC)

Det er lige hvad det er og det elsker jeg, når jeg er i det humør. Og Robert Plant er på min top 3 liste over de bedste rocksangere, så når det skal være countryblues så er dette noget af det bedste. Der er desuden en del numre som ikke passer 100% i den kategori selv omm der er langt til "Whole Lotta Love". --kurtadam 5. nov 2008, 10:01 (UTC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.