FANDOM


Bravo, HelgJ...du fattede ideen. Men det tager nok noget tid at finde tingene frem fordi man tror jo at et hit kommer lige fra bageovnen. Det var nok derfor at Beatles og Beach Boys valgte at blive studienørder og lave masser af versioner af deres sange fordi de også oplevede at man skulle grave sig længere ind i sine egne sange for at finde det perfekte udtryk. Beach Boys's "Smile" er stadig en af mine yndlingsplader på trods af den ikke blev udsendt dengang fordi der var altid et eller andet som kunne perfektioneres. I øvrigt tror jeg aldrig at der lavet en liste a la den her. Der er lavet bedste coververdioner hvor klassikeren vel er Jeff Buckley fortolkning af Leonard Cohens "Hallelujah", men hvor originalen ej heller var særlig dårlig.

Næste mål bliver at finde en dansk pendant. Jeg tjekkede "Fed lykke" med Gasolin ud hvor Thomas Helmig fuldstændig tog ejerskab over nummmeret men hvor Gasolins version faktisk var OK.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
31. oktober 2014 23:24 (CET)

Der skal derfor bages 200 muffins til næste måned Saederup92 (diskussion) nov 1. 2014, 00:54 (UTC)

Muffins? Anyway, så vil jeg koncentrere mig om at finde melodier, som oprindelig ikke var noget særligt, men senere blev fortolket til UG med kryds og slange. --Helgj60 (diskussion) nov 1. 2014, 09:16 (UTC)

Hvad kalder man sådan nogle sange....uncovers eller muffins...?
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
1. november 2014 14:34 (CET)

Jeg var inde på denne side for at få lidt inspiration http://mentalfloss.com/article/53336/20-songs-you-might-not-know-were-covers Mit hjerte faldt for den her som jeg faktisk synes er bedre end den der blev berømt.

GLORIA JONES- "TAINTED LOVE" (1964)

GLORIA JONES- "TAINTED LOVE" (1964)

Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
1. november 2014 16:13 (CET)

Helt enig! Man må bare spørge sig selv, hvorfor producenten begravede den som en b-side. Den kunne sagtens være blevet et stort hit. --Helgj60 (diskussion) nov 1. 2014, 16:01 (UTC)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.