Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon

Hej folkens. Jeg har forsøgt mig med en kombiartikel om byen Roskilde, og festivallen (undfanget i en sagelig brandert i uge 26 i Kamstrup Grusgrav). Hvis den falder i god jord / mudder skriver jeg de to artikler, der findes sammen (mangler vist ikke andet end at overføre musik-afsnittet), og laver "Roskilde Festivallen" om til en genvejsside til "Roskilde".

De havde desværre ikke et sted man kunne få trykt t-shirts på pladsen (ikke hvad jeg kunne finde i hvert fald), så promoveringen blev minimal på årets festival. - Men skal nogen med til Skanderborg, kan vi jo prøve dér! Ellers er der altid næste år. :-)

Platon.gifDJ Platon (diskussion)
onsdag 14. juli 2010 09:23

Jeg må melde pas i år. Er ellers helt tosset med festivaller. Jeg skal ind og se "En latterlig aften med John Cleese" den 2 okt. 2010, da jeg er helt tosset med John Cleese. Det skal man så også være for at betale de 910 kr billeten koster. Men i skal være velkomne til at tage med.--Funnyjohnny jul 14. 2010, 08:51 (UTC)

Hold da kæft, 910kr! - Ja han ved sgu hvad han skal tage for det! - Blir fedt når vi engang er ligeså berømte og kan tunére med leksikonnet på samme måde! :). Men med Skive og Roskilde i bagagen og Skanderborg i kikkerten, så må jeg nok melde pas til John :(.

Platon.gifDJ Platon (diskussion)
onsdag 14. juli 2010 10:07

Jeg tror problemet er at vi aldrig har fungeret som fysisk enhed men som et blandet mandskor som har det fint med ikke at skulle sove i samme telt. Men ideen om at spasse rundt på en festival med Spademanns som frame er fed nok til mig - uden rigtig at have noget produkt. Det er der så mange andre der gør.
Derfor ville en værdig måde at gøre det på være noget som lignede en messestand hvor ingen af os rigtig kunne huske hvad det var vi prøvede at sælge men selvfølgelig var der balloner til ungerne med vores stolte logo på. Det går godt i tråd med nogle af vores grundtanker med det er ikke nødvendig at være kendt for at være sjov og når man stiller sig op på en papkasse har man ikke nødvendigvis noget på hjerte men det hjælper.

Men lad os prøve at bruge Spademanns Julemagasin 2010 og se om vi kan lave en toer som er lidt mere ambtiøs hvor målet kunne være at rejse penge til et beskedent oplag som vi kunne sende til vores forretningsforbindelser. Det er så meget større et projekt hvor erfaringerne kan overføres til en festival-happening. Sidste gang var det reelt kun Daimi og jeg som kørte det organisatoriske hvor resten lavede det de hele tiden havde lavet....skrev artikler. Der skal flere på banen ellers bliver det som det plejer...

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
14. juli 2010 16:49 (CET)