FANDOM


Great!

Det viser sig, at stakkels Ron har været inde med hjertekvababbelse. Efter alt hvad han har lavet, så er der vist ikke noget at sige til, at han skulle være blevet lidt forelsket. Eller noget?

Jeg fandt så anledning til at google ham - med kriteriet "Sider på dansk". Se-så! Hvad kommer som svar numbero uno?

Er det så Googleguld, eller er det en tilsnigelse?

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
31. januar 2013 09:06 (CET)

Alt er vel Googleguld for Vorherre, så hvis man synes man synes man har lavet en god artikel har man min fulde velsignelse til at gå ned til bageren og købe rundstykker og ost og så tage blomsterhandleren bagefter og få tyve langstilkede roser og bagefter gå hjem til sin mor og vise artiklen. Hun er nok ligeglad med at det er én om en pornostjerne når der er brød og blomster til.

Men nej, Googles søgerobot har intet med Vorherre at gøre, men jeg har hver gang brugt dette fif til at sige "Er dette her noget Wikipedia har en artikel om?!" for at bekræfte mig i at der findes emner som vi håndterer bedre, som ikke på nogen måde er så platte så folk ikke søger på dem.
Google bestemmer - andre mennesker har gjort det til en hel videnskab hvorledes de kan påkalde sig Googles opmærksomhed.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
31. januar 2013 10:04 (CET)
Ja kan da godt se hvad du mener - at få Googleguld er man også nødt til at finde et emne som er dansk eller har relevans for dansksprogede, da de er de første som har klikket sig ind på "Ammecafé" eller "Conrad og Aksel" ...hvad jeg lige nu kan huske. Men du kan jo lave en som hedder Googlesølv hvor du så tilføjer hl=da tingen i linket i skabelonen, da det helt klart ikke er lige så fint, da ingen næsten bruger sprog-optionen.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
31. januar 2013 10:14 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.