FANDOM


Det må du ikke. Selvom brugeren, der oprindeligt har skrevet den her, ikke har vist sig i laaaang tid, må du ikke gå ind og desavouere ham...og ja jeg synes også den men hundeslædeturen er morsommere - folk som søger deres grænser og finder dem før turen op ad Mount Everest starter fordi de opdager at det gør ondt at bestige et bjerg er jo til at tude over. Jeg prøver at skrive den igennem og finder nogle passende kunstkneb.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
22. august 2011 10:21 (CET)

Ok og tak! Badroulbadour Du kan se - hvis tingene har en vis kvalitet har vi også en forpligtelse til at garantere folk en vis form for tryghed. Det er klart at de gode emner er taget - hø-hø - og hvis man har et personligt mellemværende med Reimer, så må man finde en form. Jeg synes faktisk at det er ret morsomt at sige at manden er sammensat...og så præsentere forskellige udlægninger af manden. Hvis man så kunne lave endnu flere artikler på samme måde ville det blive rigtig morsomt. Jeg overvejede også dobbelt-artiklen (eksempel 1 og eksempel 2) men det er mere til ting som er to sider af samme sag...
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
22. august 2011 18:54 (CET)

Yo Frode!
Kan du henvise mig til den seneste udgave af Reimer Bo. Jeg har nemlig baseret mine skriblerier på et personligt kendskab til fjolset, som jeg arbejdede sammen med på Politiken i 80'erne. Derfor vil jeg gerne have mine pointer med! Mvh. Flemming/Badroulbadour

Ja, jeg har opdaget at du modsat de fleste har behov for at få din egen miserable person projiceret. Det må du gøre i din egen brugerflade, hvor man i princippet godt kunne udvide den med private artikler - så det ville jeg gøre hvis jeg var dig og så evt. linke til dem fra din egen brugerside. Jeg skal nok oprette den så du kan se hvad jeg mener.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
25. august 2011 09:36 (CET)
Sådan! Du må ikke bruge Spademanns kategorier til dine private sider. Du kan evt. bruge din Alting-kategori her i stedet. Jeg bruger min brugerflade til mærkelige scripts og min sandkasse til at afprøve nye mærkelige gadgets inden jeg slipper dem løs i Spademanns brugerflade men derudover er jeg udmærket tilfreds med wiki-kulturens "alt-er-angribeligt"-doktrin.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
25. august 2011 09:55 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.