FANDOM


Hmmm... er vi kun tognørder herinde, eller hvad sker der? :-) -Nå, anyway, hvis du beslutter dig for også at afholde NM til næste år smider jeg et klip fra et togmøde i Storsele ud i tuben! --DJ Platon 22. dec 2008, 15:20 (UTC)

Jeg kunne kun finde ham her som havde affotograferet samtlige sjællandske baner. Pointen er hvis man køber min "Sommer"- romantik, så har man lige pludselig siddet i en halv time og set på toge der ankommer til et trinbrædt og fiser afsted igen. Hvis du finder nogle jyske dittoer må du gerne lave det om til kredsmesterskaber. Playlisten er lavet på Tubaen. Det funger meget godt hvis flere videoer skal vises. Endnu kan Youtube-taggen ikke bruge en playlist. Håber det kommer?--Frode Fenis 22. dec 2008, 15:52 (UTC)
Det kan ikke vare længe inden det også bliver muligt med playlister! - Vi mangler det jo, og plejer at være på forkant med tingene! :-). Jeg vil holde et vågent øje med de jyske baner på tubaen!--DJ Platon 22. dec 2008, 16:39 (UTC)
Så din bestemmerøv. Nu kan du vist ikke få det bedre.--Frode Fenis 22. dec 2008, 21:42 (UTC)
Hehe tusinde tak! - Det havde du nu ikke behøvet! - Lurede lidt på hvorfor du havde sat Lemvig så højt, indtil jeg så den særlige bonus "Lokomotivføreren må selv ud og skifte sporskifterene", som nærmest ikke kan vurderes i point! :-) --DJ Platon 23. dec 2008, 09:27 (UTC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.