FANDOM


m
Linje 1: Linje 1:
Så ...én eller anden ...skriv noget mere...Ole Bornedal er blevet udnævnt til officiel syndebuk og har fået tildelt forsiden pga. hans omgang med meget høje licenspenge som udmønter sig i sædklatter i et syltetøjsglas.
+
Så ...én eller anden ...skriv noget mere...Ole Bornedal er blevet udnævnt til officiel syndebuk og har fået tildelt forsiden pga. hans omgang med meget høje licenspenge som udmønter sig i sædklatter i et syltetøjsglas.<br />
   
Jamen det må vi jo så gøre. Der er jo også nok at tage fat på: At sætte sin egen datter ind i en hovedrolle, trods et noget begrænset talent ud i skuespil, er under alle omstændigheder en grimmer måde at bruge 170.000.000 skattekroner på. På dét punkt minder Bornedal jo fandeme om ''Jeppe på Bjerget''; fuldstændigt blottet for skam i livet. Medmindre en anden kommer først, kigger jeg på artiklen igen.
+
Jamen, det må vi jo så gøre. Der er jo også nok at tage fat på: At sætte sin egen datter ind i en hovedrolle, trods et noget begrænset talent ud i skuespil, er under alle omstændigheder en grimmer måde at bruge 170.000.000 skattekroner på. På dét punkt minder Bornedal jo fandeme om ''Jeppe på Bjerget''; fuldstændigt blottet for skam i livet. Medmindre en anden kommer først, kigger jeg på artiklen igen.
{{Bruger:Alforn Valsidr/cont|marts 2015 07:45}}
+
{{Bruger:Alforn Valsidr/cont|marts 2015 07:45}}<br />
  +
  +
  +
Fordi han har lavet én genial film (Nattevagten), er OB jo ikke den gud, han tilsyneladende er blevet i egen optik. Og nepotisme ser sjældent pænt ud udefra. Hvem er hans datter egentlig? [[Bruger:Badroulbadour|Badroulbadour]] ([[Brugerdiskussion:Badroulbadour|diskussion]])<br />

Versionen fra mar 21. 2015, 14:29

Så ...én eller anden ...skriv noget mere...Ole Bornedal er blevet udnævnt til officiel syndebuk og har fået tildelt forsiden pga. hans omgang med meget høje licenspenge som udmønter sig i sædklatter i et syltetøjsglas.

Jamen, det må vi jo så gøre. Der er jo også nok at tage fat på: At sætte sin egen datter ind i en hovedrolle, trods et noget begrænset talent ud i skuespil, er under alle omstændigheder en grimmer måde at bruge 170.000.000 skattekroner på. På dét punkt minder Bornedal jo fandeme om Jeppe på Bjerget; fuldstændigt blottet for skam i livet. Medmindre en anden kommer først, kigger jeg på artiklen igen.

Meself Alforn Valsidr (diskussion)
marts 2015 07:45


Fordi han har lavet én genial film (Nattevagten), er OB jo ikke den gud, han tilsyneladende er blevet i egen optik. Og nepotisme ser sjældent pænt ud udefra. Hvem er hans datter egentlig? Badroulbadour (diskussion)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.