FANDOM


En eller anden - red mig! Kan ikke få skabelonen for fodboldklubber til at ligne noget, når der er striber på. Skabelon:Fodboldklub infoboks

Jeg skal nok se på den. Den kunne godt være lidt mere indbydende. Lad os se OB det blå og hvid.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
5. juli 2011 21:29 (CET)
Den er mere omfattende end først antaget. Man skal stadig kopiere 400 billeder hvis man skal have Ultimativ-pakken. Men jeg kan vel nok finde ud af at lave en mere beskeden Superliga-model. Jeg vil i første omgang anbefale at man finder dragterne som billeder på nettet. Man kunne evt. lave transparent baggrund. Jeg tror jeg starter med at finde nogle dragter.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
5. juli 2011 22:24 (CET)

Takker! Jeg prøvede at planke noget fra blive inspireret på andre wiki-sider, men det kiksede fælt! Måske et billede er ok til at starte med... Der er jo også lidt andre fodboldklubber, så vi kan vel godt bruge en "kategori-master" som virker.

Lad os se på det...

JaisT jul 6. 2011, 04:51 (UTC) (Stadig uden Thorning

)

Det er fordi du skal huske at hver eneste del på trøjen udgør en selvstændig skabelon, som også skal findes og kopieres. Det gør at skabelonen er dybt nørdet, fordi det er svært at se hvordan man skal udfylde parametrene. Jeg tror det er lettere at sige at en trøje-skabelon i første omgang skal gælde for superligaen og så kan man prøve at få trøjerne til at se ud på samme måde ved at gøre baggrunden gennemsigtig i et billedeprogram. Man kan også prøve at se om der er en anden wiki-løsning på nettet.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
6. juli 2011 08:00 (CET)
Så nu har jeg været lidt rundt på fansiderne for at finde nogle trøjer. Hvis man laver en eller anden navngivningskonvention (nomenclatur) kan man bruge {{PAGENAME}} til at styre billederne. Jeg kan ikke rigtigt finde udebane-trøjer, men man kunne sagtens lave en som hed halstørklæde eller merchandise for at bryde konformiteten.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
6. juli 2011 09:13 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.