FANDOM


Er jeg den eneste der elsker ham den gamle tenor.dk???

Den danske pavorotti-gut?

--Daimi, the careless whisper 25. mar 2008, 19:55 (UTC)

Jeg slog lige forbi DR, og så at de havde stjålet din idé med at tage det værste lort eskraminen... nej bare lort! Og lavet en stor sang ud af det.

Der må være grundlag for en sagsøgning, Lina Rafn brugte også udtrykket rådden skråt fra Fukssvansen som Omboo ejer rettighederne til...!

--Daimi, the careless whisper 28. mar 2008, 20:14 (UTC)

Hvad ellers kan man forvente af DR?--Det onde U 28. mar 2008, 20:20 (UTC)
Blev tvunget til at se "Varm på tis". Resultatet af blev vel selvfølgelig noget med at man havde fået hende med de uimodståelige øjne(tag lige og læs den én gang til)..til at ligne en svedig ko, og så fik Martin vel endnu en bøssevise så Hubertus og Jacques SMS'ede ind og lod ham vinde. Jeg mener stadig at "Robie Viliams" bør genopdages.--Frode Fenis 28. mar 2008, 21:27 (UTC)

Jeg da han var med ham der (ja, hvordan staver man til den måde han siger det på?)-manden var med til at synge The Show Must Go On sammen med søstrene fra Haiti og Damp ADHP-brødrene med følelnavnet og en masse andre der ikke lige sage noget.

Der stod også lige pludslig også en døv på scenen der sang med...(?) Og hende der Annie Lennox-damen uden sko var der også

Med det referat behøver du jo slet ikke se det selv, Thomas Schakblach kom også med en masse guldkorn og vi har nu også fundet ud af hvor Laura har sit picasso-look fra (hendes moder)

--Daimi, the careless whisper 28. mar 2008, 22:41 (UTC)

Det er min altid tilgængelige brugerdatabase i virtual fatality shows, som gør forudsigelserne meget præcise. X-factor har nok fået det største mediehype nogensinde set i dansk TV-historie, men et eller andet sted kunne man ikke fraskrive at the misfits havde ligeså stor underholdningsværdi, så jeg tager det nu for givet at producerne lige er inde og vende omkring Spademanns hver gang de skal have gode ideer til deres talentkopulencer.--Frode Fenis 28. mar 2008, 23:06 (UTC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.