FANDOM


Jeg havde selv gættet på Özlem Cekic
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
6. december 2012 12:40 (CET)


Sorterer Spademanns Leksikon under kulturministeriet, eller er vi slet ikke gay nok?

Jeg ville have gættet på Xenia. Vi har brug for en diminutivt begavet, svært påståelig bimbo som minister - en som kan tale om dagligdags ting, og samtidig fremtræde som en uvidende smatso.
Marianne har i det mindste en taske til at tæve det ind med.

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
6. december 2012 13:13 (CET)

Jeg savner Niels Mathiasen. Han kunne både dele en kasse elefantbajere med kultureliten og læse en bog. Siden har vi kun haft kulturministre, der kunne én af de to ting. --Helgj60 (diskussion) dec 6. 2012, 13:26 (UTC)

Hjælp Helge du må da ikke skræmme vores unge læsere væk. Jeg mindes også Kultur-Niels men så skal du næsten også være gammel nok til at have overværet den første månelanding. Bodil Koch og Jytte Hilden var da også meget festlige.

Uffe Elbæk osede af den klassiske århusianske selvtillid a la Peter A.G. som hvis aldrig har været i den situation at han skulle angre noget. Næ kulturfolk i politik skulle afskaffes ved lov selv om Jacon Haugaard på en måde er gledet over i historien.

Før nettet kom var næsten al mainstream-kultur rigtig nok institutionaliseret. Selv Ø-lejre begyndte som forsøg under Kulturministeriet. Derfor handlede kulturdebatten for det meste om hvem Statens Kunstfond skulle give penge.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
6. december 2012 15:01 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.