FANDOM


Nationen! er jo et fremragende sted! Det har endvidere fremavlet den ikke uvæsentlige sideeffekt, at man i dag kan affeje andres argumenter med, at de hører hjemme på Nationen!
Ergo: Hvis du siger noget, og jeg så svarer "Det må du skrive på Nationen!" - så har jeg diskvalificeret din påstand som værende løgn og xenofobisk. Det er fandme smart!

Er der en af jer skabelon-kyndige, som kan lave en "Nationen! skabelon" (logoet og orange baggrund), hvor man kan skrive noget fra "Nationen! mener!!!". Den kan helt sikkert bruges i alle småracistiske artikler med subjektivt indhold...

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
29. november 2012 09:37 (CET)

Jeg beundrer Nationen!. Det vrimler med kommunistiske argumenter, eksempelvis: "Jeg har ret, du ved det bare ikke selv endnu.".. Hvordan skal man nogensinde kunne modargumentere sådanne indslag?!

En Nationen!-debat på Spademanns kunne være særdeles interessant.

Mvh,
Broder Salsa (diskussion)

Jeg kan godt lide sætningen "...én af jer skabelon-kyndige". Nå hvad helvede Kurtadam er begyndt at røre på sig så han kan i nødstilfælde anvendes til sligt. Skal prøve at kigge på det lidt senere. Tænk, jeg søgte om venskab med én af dullerne på rokoko-posten og jeg fortalte at jeg blev forelsket i hendes billede. Den købte hun nok ikke.


___

Jeg tror på det pæne i dig Fenis! Dermed også sagt, at jeg nok er en kende bedre til at spille ukyndig skrive, end jeg er til at designe. I det møde med mine begrænsende overbevisninger, kalder min sjæl efter hjælp!
Selvfølgelig gør jeg den slags med en bagtanke; at jeg kan mishandle nærværende side med Nationen!-lignende indslag, alle stavet uden ophold, uden versaler, uden stavekontrol, men med masser af harme!!!

Sådan er jeg nemlig!

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
29. november 2012 18:29 (CET)
Stedet her er jo en legeplads. Udgangspunkt er at man kan med tekst, billede og links. Men wikitext er udmærket til at lege med og skabelon systemet er fedt.
Det der er rigtig godt at folk har en ide de vil brygge videre på og de vil bruge de og de virkemidler. Så er det for mig ligemeget hvem der laver dem. Faktisk var det pisseirriterende at der i starten var flere grafik-folk på settet, så man pænt skulle spørge om lov til ændringer på forsiden o.lign.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
30. november 2012 01:10 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.