FANDOM


Syntes stadigvæk at artiklen er rimelig sort, og Naser har jo efterhånden lavet en del ting, der godt kunne skrives en del sjovt om, så jeg vil umiddelbart stemme for en gennemrenovering af artiklen (gerne med fjernelse af hilfe-hilfe-tingen mv.) --DJ Platon 31. jan 2008, 16:58 (UTC)

Jeg kan kun give dig ret, artiklen er en gammel hat med tykke klatter af sort farve hist og her.--Det onde U 31. jan 2008, 17:49 (UTC)
Der er jo sket det i mellemtiden at manden jo faktisk er sjov. Han kan f.eks. ikke forklare en skattelettelse, han siger ikke mere sjov med Sjov Alliance og dagen efter melder en partistifter sig ud og selvfølgelig "Vi er et borgerligt midterparti, som kan samarbejde til begge sider af salen" Da det alternative flertal skulle have sin ilddåb med Mother Christmas & Eskimoerne sprang de i målet og støttede Fogh. Jeg kan godt se ideen med inspirationen fra Ringenes herre da Seeberg faktisk ligner Legolas(elver) men der er for meget karry.--Frode Fenis 31. jan 2008, 18:40 (UTC)

-Kyler hermed en "pastelfarvet" efter artiklen. Så må vi se om ikke farvemætningen bliver bedre med tiden! :)--DJ Platon 31. jan 2008, 19:21 (UTC)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.