FANDOM


Vi har ikke glemt dem helt. Nåede jeg ikke at få dem med på Pladesamling. Nå alt hvad der havde med Chinnychap at gøre er automatisk selvskreven til siden.--Frode Fenis 17. dec 2008, 17:32 (UTC)

De er med på Pladesamling. Nede i bunden... Men der er mudderet vel altid.. --Helgj60 17. dec 2008, 17:40 (UTC)
DSC00256

Hæææjj - Hva så

Jeg kender selv fornemmelsen. Jeg fik det også dårligt da vi havde overset Luv med "You're The Greatest Lover" fra 1979. Det er et stort ansvar at skulle vejlede unge i hvad den mest hippe musik i 70'erne var...... :-) --Frode Fenis 17. dec 2008, 17:45 (UTC)
Jep. Al den dårlige smag lige ud af vinduet. Uden at nogen vil lade arven gå videre. Det er egentlig imponerende, at selv om du havde husket Mud i Pladesamlingen, så havde du glemt at du havde husket dem. Det er vist situationen i en nøddeskal :) --Helgj60 17. dec 2008, 17:53 (UTC)
Så er der hårdt brug for lidt ekspert-hjælp her! Jeg vil gerne have Muds tredje (og sidste) UK No. 1 med som video. Den har det ligefremme nummer fzUXsi9SD00&hl hos youtube, men jeg kan ikke finde ud af at placere det (fornuftigt) i teksten. Frode! Kurtadam! Hvor er I? --Helgj60 17. dec 2008, 18:14 (UTC)

Jeg tror nok jeg stod lidt af fra Mud, da jeg opdagede at ham ude til højre med det krøllede hår...HAVDE ØRERINGE PÅ....!!!Ja, der skulle ikke så meget til at forarge dengang. Jeg fik senere narret denne Greatest Hits-LP væk fra min søsters pladesamling en ti-femten år senere.
Du har et problem. Vi løser dem--Frode Fenis 17. dec 2008, 18:17 (UTC)

Jeg har i sinde at revidere alle videoskabelonerne, så man kan regulere vidden i koden. Kan du ikke finde en fjerde video og så lave en RandomSelection-løsning ligesom i pladesamling. Find nogle flere billeder til teksten. Oooh Rocket, I'm gonna love you, too. --Frode Fenis 17. dec 2008, 18:22 (UTC)
I øvrigt er jeg utrolig enig i dine betregtninger om medleyet på Mud Rock. Da Dynamite lå på Tipparaden syntes jeg at breaket i Dynamite var utrolig fedt. På "Mud Rock".... totally vanished....:-( --Frode Fenis 17. dec 2008, 18:25 (UTC)
Oh, Rocket! Den havde jeg helt glemt. Den røg direkte fra boblerne ind på Tipparaden på en 2. plads. Ugen efter var den ude af listen igen. Jep. Se, det er kunst! TOkTOq-XwbM&hl hos youtube. --Helgj60 17. dec 2008, 18:28 (UTC)
30px-Cquote1 svg I saw you sittin' at the sodastore where all the cast-off stardusts falls... 30px-Cquote2 svg
Rocket


Jeg tror at 70'er-hypet kan vi gentage igen og igen. Problemet kommer når vi er nødt til at skrive om Dawid Bowie og Velvet Underground. Det er rigtig hvor er DJ og Kurtadam?--Frode Fenis 17. dec 2008, 18:32 (UTC)
Ooh, shit. Hvor er Sailor henne? I think I'm om the motherfucker....--Frode Fenis 17. dec 2008, 18:34 (UTC)
Der er altid det problem med Velvet Underground, at der ikke er nogen af os, der kan huske det. Det gik op i joints, altsammen. Vi røg os skæve til David Bowie og syntes han var rigtig dyb, men det syntes vi egentlig også at et hul i sokken var. Nej, jeg holder mig til det mere flade, småborgerlige, Donny Osmond-agtige. Det er nemmere at fordøje. Man skal vel nærmest være specialist i kønssygdomme for at kunne udtale sig om Lou Reed. Den gamle halvabe. Med ørerne. Og Og det der liderlige, hvad er det dog for noget, jeg ville aldrig have voldtaget min nabos mormor, hvis jeg ikke havde hørt på det skidt.. Eller ville jeg? Nu er jeg pludselig ikke sikker.... --Helgj60 17. dec 2008, 18:43 (UTC)
Jeg hørte min første gang "Space Oddity" og "Life On Mars" ca. 10 år efter de udkom. Det er jo det der er hele pointen. Alt det lort vi hørte var markedsført og pakket ind i plastik fordi børnene fra typehusvillahaverne ikke havde nogen undergrundskultur. Derfor er meget af det som står i musikhistoriebøgerne præget af at du havde i høj grad havde en storby-kultur.....og så var der Jørgen Mylius. Ikke engang han kunne få lov at spille det han gerne ville i radioen i 70'erne....Iøvrigt. jeg så at TDC havde udnyttet deres PLAY-koncept til at undersøge de regionale forskelle i Danmark i dag. Det er også spændende læsning.--Frode Fenis 17. dec 2008, 18:58 (UTC)
Jeg må nok melde pas på Velvet Underground, men Bowie er ikke helt afskrevet. Jeg kan huske at jeg skrev en dansk stil om Yes, men indholdet er fuldstændig glemt. Jeg har i øvrigt aldrig haft en LP med Beatles (og havde kun en enkelt single), men har det meste nu på CD. Det var dog mest fordi jeg delte pladekøbene med min bedste ven, som også fik Led Zeppelin. Så havde jeg til gengæld alt med, Doors, Genesis og Kinks. Husker svagt en fest, hvor der udelukkende blev spillet Abbey Road og Steppenwolf
--kurtadam 17. dec 2008, 21:09 (UTC)
Fedt nok. Jeg har lagt mærke til at Youtube er begyndt med noget playlist-halløjsa. Er fint hvis man vil have en hel stribe videoer udstillet. Jeg ved ikke om vores youtube-tag vil acceptere en playlist...--Frode Fenis 18. dec 2008, 13:36 (UTC)