FANDOM


Når Ivan er med kan det kun blive en god artikel :-)--DJ Platon 5. aug 2008, 18:32 (UTC)

Det er 100% korrekt at jeg er blevet terroriseret med Transeamus og Still, still, still hele min barndom. Men derudover er det 100% reminiscens som fedterøv, men kultstatus det skal den have. Gu ve' om vi skal lave en lille Ivan-playlist.--Frode Fenis 5. aug 2008, 19:43 (UTC)
Ja, han burde jo næsten have sin egen artikel. Jeg har ifølge vedholdende rygter også hørt ham i min barndom, men husker intet deraf.
- Til gengæld optræder han som eksempel på en arketypisk russer (store buskede øjenbryn[1]) i en Splint og Co. tegnesserie - og så var det jo lidt kult lige pludselig at stå med pladen i hånden :-) --DJ Platon 9. sep 2008, 21:23 (UTC)

En helt anden debatredigér

Ja giver dig fuldstændig ret. Politikere samt skide autonome unge hippier burde bare bures inde uden netværksforbindelse af nogen form. --Whatyougonnado‎ 9. sep 2008, 20:34 (UTC)

Morten og julepladenredigér

Er der nogen som lige sender deres eksemplar af Ivans Juleplade til Morten Messerschmidt. Han er bagud med indbetalingerne til Spademann Consult Aps med den super målrettede kampagne, sådan så han fik resten af sine vælgere med.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
10 jun 2009 07:42 (CET)

Nu også med diskussionsnoterredigér

  1. Godt de ikke kendte til Ole Ernst
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.