FANDOM


Hov, der er jo hemmeligt at jeg spiller dér! ;-) -Men ellers passer beskrivelsen sgu meget godt! :-D

PlatonDJ Platon (diskussion)
fredag 23. oktober 2009 14:41
Det er vist første gang du er enig med noget af det jeg skriver. Derudover kunne jeg da godt lide at vide hvordan højt intelligente mennesker fester. Selv tror jeg de laver det samme som os andre (...headbanger, sniffer et par baner). Men mon ikke spørgsmålet om afkommets intelligens og racens renhed ligger et eller sted i baghovedet.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
23. oktober 2009 15:40 (CET)

Jeg er nu mere enig med dig end du tror - vi er bare rigtig gode til at misforstå hinanden os to! ;-) -Jeg ved faktisk ikke om de tænker på racens renhed efter en 10-12 bajere glas 1000kr's rødvin, men har på egen krop prøvet at feste med så suspekte befolkningsgrupper som hhv. arkæologer, klassiske musikere og revisorer, og der var faktisk ikke den store forskel - ud over at der var mest pot og speed hos revisorerne (hvilket faktisk giver en meget god forklaring på mangt og meget| i finansverdenen) :-).

PlatonDJ Platon (diskussion)
fredag 23. oktober 2009 16:39

Jeg tror også, jeg ville være enig med Frode, hvis jeg forstod hvad han skrev. Jeg begynder at mistænke ham for at være revisor.

Kurt Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
fredag 23. oktober 2009 22:37:16
Ikke høre, ikke se. Skulle vi virkelig allesammen her tilhøre de 2% mest intelligente i Danmark, så det kun er mig som tror jeg skider i egen rede. Det kunne ganske simpelt godt være muligt. Men tænk. Der er en reel chance for at Sidney Lee indtræder i Mensa. Skal jeg næste gang til festerne høre på ham til Einstürzende Neubauten.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
23. oktober 2009 23:00 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.