Jamen det er jo bedårende!!!Helt rigtigt set med en kvindelig anklager. Faster Fnat sidder lige i fissen på hende. Det er jo i virkeligheden her i retssalen at Jessicka begår hybris og som er grunden til at hun ikke kan fortsætte sit hekseagtige forehavende.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
15 sep 2009 22:02 (CET)

Tack. Jeg havde en tanke med at hun skulle konfronteres med noget af det svineri hun fik spasset ud i senhalvfemserne. Men det her er jo meget bedre, jeg bestræber mig på at holde meta-referencer ude af billedet. Regner vi ikke med, at det kommende forløb hedder - triumfernde tilbage til Lambo-kontoret, men Frödin sidder dér og beder hende henvende sig til Bossen - Bossen antyder at hun er fyret på gråt papir - Jess truer ham med at få Mor til at fyre ham - Mor vil ikke, de ypper kiv - Jessicka påbegynder sin dannelsesrejse ?

--Daimi sep 15. 2009, 20:12 (UTC)

Det lød egentlig lidt som børnesangen "Husbonden sender Lasse ud..." --Daimi sep 15. 2009, 20:13 (UTC)

Vi får helt sikkert brug nogle flashbacks. Man kan diskutere om det var nødvendigt at forklare i "Blinkende Lygter" hvorfor personerne var blevet som de var. Det kan være en unødvendig psykologisering. Folk har et eller andet sted lov til at være som de er...de har også lov til at blive klogere.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
15 sep 2009 22:21 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.