FANDOM


Jamen det er jo bedårende!!!Helt rigtigt set med en kvindelig anklager. Faster Fnat sidder lige i fissen på hende. Det er jo i virkeligheden her i retssalen at Jessicka begår hybris og som er grunden til at hun ikke kan fortsætte sit hekseagtige forehavende.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
15 sep 2009 22:02 (CET)

Tack. Jeg havde en tanke med at hun skulle konfronteres med noget af det svineri hun fik spasset ud i senhalvfemserne. Men det her er jo meget bedre, jeg bestræber mig på at holde meta-referencer ude af billedet. Regner vi ikke med, at det kommende forløb hedder - triumfernde tilbage til Lambo-kontoret, men Frödin sidder dér og beder hende henvende sig til Bossen - Bossen antyder at hun er fyret på gråt papir - Jess truer ham med at få Mor til at fyre ham - Mor vil ikke, de ypper kiv - Jessicka påbegynder sin dannelsesrejse ?

--Daimi sep 15. 2009, 20:12 (UTC)

Det lød egentlig lidt som børnesangen "Husbonden sender Lasse ud..." --Daimi sep 15. 2009, 20:13 (UTC)

Vi får helt sikkert brug nogle flashbacks. Man kan diskutere om det var nødvendigt at forklare i "Blinkende Lygter" hvorfor personerne var blevet som de var. Det kan være en unødvendig psykologisering. Folk har et eller andet sted lov til at være som de er...de har også lov til at blive klogere.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
15 sep 2009 22:21 (CET)

Jeg holder meget af "BL", og det kan være at det bare er mig, men de dér flashbacks synes jeg ikke fortæller en døjt om noget. Bliver Allan Fischer glad for guns fordi hans ven skød sig selv? Ulrich kan jeg nogenlunde følge (hvilket forældrepar). Laa Kies forstår jeg decideret ikke, men jeg undrer mig over at Lars Kaalund stiller op til at sige een replik (Og... Anders...). Djarnis-drengen er jeg også nogenlunde med på.

I Festen klarede de ærterne ved at lade de forskellige tale over sig ind imellem (Helge, Kokken, Dyrholm osv). --Daimi sep 15. 2009, 20:32 (UTC)

Det er jo derfor vi diskuterer det psykologiske plot. Men alt behøver jo ikke at blive forklaret. Det er jo en metode til at finde ud af om personerne vil fremstå troværdige. I filmen kan man derimod godt lave nogle spørgsmåltegn og så efter behov prøve at give et svar. Jeg skal jo have skrevet en mor-scene på et tidspunkt. Den behøver ikke at forklare en skid andet at det ikke er hos lillemor at Jessicka skal søge hjælp.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
15 sep 2009 23:05 (CET)


La scene d'Jesper Ashole

Du er god til at holde den der lakoniske tone inde i historien. Boss-scenen kunne godt være en kedelig mellemscene men får god tyngde af man inddrager stilkonsulenter. Den bygger også godt op til en mellemscene hvor hun går på nogle jernbaneskinner. Til gengæld er det ikke verdens længste retssag...Men nu står der jo højt og tydeligt storyboards foroven. Det er sgide svært at tegne på en wiki.(Gud ved hvem der fandt på at den frække dreng i Hancock skulle sige asshole med fransk accent)
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
21 sep 2009 19:38 (CET)

Lakoni har afgjort været eet af mine stikord. Jeg bruger bare det mere Ole Chr. Madsen/Nikolaj Arcel-agtige udtryk "Snappy Dialogue". Du berøer noget af det jeg også har betænkeligheder omkring, og det vil jeg om lidt vise med en graf.

Jeg kan godt lide at give kunstigt åndedræt til døde ord såsom gripomenuser

--Daimi sep 21. 2009, 17:47 (UTC)

Lhad graf
Som det meget smukt ses her, så bliver vi ved med at bygge lidt spænding op, hvorefter den nedbrydes... Jeg skal ikke sige hvad mine berregniner er taget efter! Dog kan mna sige, at hvise man tager det i det store perspektiv, så er det vi har indtil nu, måske bare dén solide start som snor sig langs bundlinjen...

--Daimi sep 21. 2009, 18:08 (UTC)

Jeg kan betro dig jeg er gået i gang med at skrive videre på scenen hvor no.1. Det ligner jo en Sisyfos-vandring (ihverfald i første halvdel). Jeg ved ikke om jeg er helt enig fordi det jo er en konflikt som ligger og ulmer og får lov at udvikle sig og Jesper Asholt skaber ikke konsensus. Men kontrasten mellem den meget stille bilforretning og de larmende 16 cylindre på vejen - den retfærdige no. 1 og den sammensatte Jessicka, gør at man har fået nogle knivskarpe billeder som burde signalere kaos. I Sika-hstorien var det faktisk Jessicka som skabte konsensus ved at fortælle om Cedric og Amardillo (Amardillo er vist nok et spil) og hvordan hun havde arrangeret den mærklige hjemtur.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
21 sep 2009 20:24 (CET)

Jessicka har en meget lang replik, som ikke tjener anden funktion end at informere (ligesom når karaktererne i slægtsdramaer altid første gang de påtaler en person siger "Onkel, kan du ikke..." "Mormor Sara, rækker du mig lige..."). Ved samme lejlighed må jeg rose den enorme bebrejdelse som i virkeligheden ligger i replikken "Jeg går ud fra at du selv kan finde ud af at køre din egen bror hjem!".

Jeg er begyndt at se Amedillo (Er amardillo ikke et sydamerikansk bæltedyr?) og Cedrick som de to ørelæggere til Viggo Sommers beretningen om at "Der blæst en wældig wind den dau u'e fra west". Men det er nok bare mig...

--Daimi sep 21. 2009, 18:39 (UTC)

Det begynder at se godt ude Master Frodoe. Jeg har selv flere (mislykkede) manuskripter bag, både selv og i selskab med en anden med mig i attachemappen, men dér var idéen at få lidt morskab ud af at improvisere. Det er meget spændende at se det tage form som man har planlagt, og så undervejs finde ud af at gøre det endnu bedre!

--Daimi sep 21. 2009, 18:50 (UTC)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.