Spademanns…

Redigerer

Diskussion:Langt hen ad vejen/storyboards/Svigtende omgivelser

2
  • This is a talk page. Please remember to sign your posts using four tildes (~~~~) or the signature button
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
This is a talk page. Please remember to sign your posts using four tildes (~~~~) or the signature button
+
Nuværende version Din tekst
Linje 37: Linje 37:
   
 
--[[Bruger:Daimi|Daimi]] sep 21. 2009, 18:39 (UTC)
 
--[[Bruger:Daimi|Daimi]] sep 21. 2009, 18:39 (UTC)
 
Det begynder at se godt ude Master Frod<s>o</s>e. Jeg har selv flere (mislykkede) manuskripter bag, både selv og i selskab med en anden med mig i attachemappen, men dér var idéen at få lidt morskab ud af at improvisere. Det er meget spændende at se det tage form som man har planlagt, og så undervejs finde ud af at gøre det endnu bedre!
 
 
--[[Bruger:Daimi|Daimi]] sep 21. 2009, 18:50 (UTC)
 
 
Glæder mig. Jeg føler stadig at jeg skal lægge det lidt fra mig engang imellem for at kunne "smage" på det jeg laver.
 
Replikken "Kør bror hjem..." er betegnende for at konsensus er genoprettet og det er derfor at det er Sikas måde at signalere dyb despekt og samtidig samme lyst til konsensus og organisation, fordi han jo selv havde lovet at køre den døddrukne No. 1 hjem - et eller andet sted kan det slet ikke kompensere for den ængstelse han har følt. Det er ikke helt umuligt at jeg stjæler noget af dialogen fra direktricen-scenen. Det er sjovt at man kan ramme en karakter man aldrig selv har mødt på kornet, og som ikke er helt usandsynlig.{{Bruger:Frode_Fenis/ass|[[21. september|21 sep]] 2009 20:57|1}}
 
 
== Gode Omboo ==
 
 
Jeg er i færd med at genopive Omboos Facebookprofil. Og jeg kan se at der findes en anden Omboo med en enkelt ven. Er det din Omboo-profil, Frode? For jeg tror jeg vil prøve at finde nogle gode venner til ham. Jeg ville så gerne at Spademanns blev for kendt til det der sted. Vi skulle jo gerne overgå wikipedia, som netop Cecilie Frøkjær fik afslørret wikipedia i at indeholde pure opspin!
 
 
--[[Bruger:Daimi|Daimi]] sep 21. 2009, 19:48 (UTC)
 
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop