FANDOM


Der ville virkelig være basis for at hype Kagerup - måske kunne der komme en ny Troels Hartmann fra Kagerup nu vi snart har folketingsvalg. Det er ihvertfald helt sikkert at en spadeby højst sandsynligt ville være knudepunkt for en privatbane. Det er s'gu det mærkeligste folk kan samles om her. Det gør det jo heller ikke værre at nogle nørder har lagt samtlige stationer på Youtube.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
3. marts 2011 14:18 (CET)
Så ville nogen af de nye spørge: Hvad betyder at hype på Spademanns? Dvs. at gøre noget større end det er i virkligheden.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
3. marts 2011 14:21 (CET)

Jeg er frisk! Jeg mangler lidt inspiration, men prøver da gerne at gøre det umulige ;-) mar 3. 2011, 13:54 (UTC) JaisT mar 3. 2011, 13:54 (UTC)

Ja, jeg ved at Kurtadam fysisk kan have besøgt byen. Men vi kan begynde i det små og lave en oponionsundersøgelse på siden med det fantastisk videnskablige spørgsmål "Hvorfor har du ikke besøgt Kagerup". Vi mangler et eller andet som bygger op til det kommende valg. Vi havde meget held med at lade Troels Hartmann få sin egen kampagnebus så Ny Alliance kun fik fire mandater. Det sidste egentlige hype vi havde var da vi fik mange folk til at undersøge hvad der var på de forskellige bypizzaer (meget videnskabligt). Men skriv du bare nogle artikler først. Du virker frisk og ved hvordan man laver humor i leksikonform.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
3. marts 2011 15:12 (CET)

Frode - kan du lave en "Landefakta boks" på siden? (Det er jeg ikke kompetent til). Religionen bør være Kagendom, flaget vel noget med et tog eller et savværk, og ellers er der frit slag i bolledejen?

JaisT mar 4. 2011, 12:02 (UTC)

Nej, ideen er såmænd god nok. Jeg tror efterhånden at emnet Kagerup er udtømt. Det er lidt af en åndssvag kliche at udnævne den autonome republik Kagerup. Jeg ved godt jeg lavede noget af det samme omkring Munkholm-broen...men pointen med at hype er jo lidt den samme, som ham der havde lavet en hel hjemmeside med sit projekt, hvor han havde tænkt sig at rekonstruere den spændende Kagerup Station som model hvor man fik samtlige detaljer endevendt samt om den skulle være computerstyret eller analog, om der var valgt Fleishmann eller Märklin til den enkelte sektion.........nemlig at hive så meget information ud af ingenting. Det er derfor jeg skriver lange artikler om broer man bare kører over uden at lægge mærke til dem.

Det er også lidt omvendt i forhold til Wikipedia hvor det som folk har fundet mest spændende er blevet til lange artikler, hvor vi laver lange artikler om det folk finder mindst spændende at skrive om og i øvrigt vinder Googles gunst på den måde.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
4. marts 2011 17:48 (CET)

Jeg er enig! Lad os lade Kagerup hvile lidt, og se om den måske gror ved hjælp af andre. Hvis den skal hypes, så sker et nok af sig selv :-) Hvis du har gode idéer til kategori-tilføjelser eller henvisninger i andre artikler, så fint! Jeg vender tilbage, når jeg finder på noget underligt ;-)

JaisT mar 4. 2011, 21:13 (UTC) mar 4. 2011, 21:13 (UTC)

Du kan selv se at når man viser mod og stil, så finder man også selv på kategorier. Man synes det er sjovt så man får lyst til at deltage i det opbyggende arbejde. På den måde trækker man også folk til at skrive på ens ideer. Et hype handler også om at registrere hvor mange brugere som er interesserede i at køre i et bestemt spor over noget tid. Vores største fiasko til dato var da vi prøvede at lave en opfølgning til Spademanns Julemagasin, hvor det virkede som folk ikke havde lyst eller tid til at lægge det arbejde i det som etteren krævede. Jeg havde faktisk heller ikke tid selv...men de ting hvor vi har været mange om arbejdet er blevet langt de sjoveste ting vi har lavet. Derfor er det fedt med nogle folk med nye ideer.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
4. marts 2011 22:35 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.