FANDOM


Ja det er en rigtig spadeartikel. På et eller andet tidspunkt måtte efterretningstjenesterne begynde at kommunikere gennem klap-i-boksene.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
24. december 2011 23:45 (CET)

Den er blevet aldeles fornem! Det er et aldeles fremragende virkemiddel, som nok kan bruges på andre sider også - altså det at de hemmelige tjenester sender hemmelige beskeder til hinanden gennem Spademann - for direkte kontakt er selvfølgelig aldeles udelukket!
Desuden giver Salsas indspark anledning til, at jeg fristes til at give "håndbold" en tur. Der er jo en nærmest unik binding mellem det at være håndboldspiller, uendelig uintelligent, lesbisk og at under-performe fuldstændig vildt ift. de forventninger som dansken står og vifter med. Det fortjener vist en nærmere gennemgang... (Sagde jeg, inden jeg var gået i gang og min kommende skriveblokade var trådt i kraft).

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
25. december 2011 18:05 (CET)

Jeg kan huske at jeg måtte bede en medarbejder på wikia staff om at installere collapsible boxes, samtidig med at jeg blev bevidst om et eller andet der hed wiki humor, som udnytter de specielle gadgets man kan finde her til at forstærke sin ide med artiklen. Jeg tror selv jeg fandt på den skabelon med efterretningstjenesterne men det var HelgJ som tog dem til sig og knaldede fuldstændig ud med dem, især når det handlede om myrdede amerikanske præsidenter.
Derfor satte jeg mig senere ned bagefter og skrev alt det om virkemidlerne fordi forinden måtte der også helst være en god ide til stede. Her er det en klassiker - fordæktheden - en som også bliver brugt hos en tidligere Venstre-profil

Hvis der er nogen som skal roses her - skal det ihvertfald gøres af mig!
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
25. december 2011 19:11 (CET)


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.