FANDOM


Gos artikel. Der må være nogle flere kort...jeg mener...Lene Espersen brugte vendelbokortet OG blondinekortet samtidig...
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
10. januar 2013 23:36 (CET)

Helt enig!

Der er basis for et helt spil kort for politikere:

  • Bimbo-kortet: Zenia Stampe erstatter den politiske debat med noget dumt om Kongehuset.
  • Troels Lund kortet: En embedsmand får pludselig besked på at gøre noget, der reelt ligger langt uden for hans kompetenceområde - og hans etiske grænser.
  • Harme-kortet: Pia Kjærsgaard kommer væltende ind i en politisk beslutning, mens hun harmdirrende påstår, at "Dette er det værste jeg nogen sinde har set" (Omgang #213)
  • Israelerkortet: En politiker retfærdiggør apartheid og folkedrab med, at "De andre er meget værre".
  • Johanne Schmidt-Nielsen kortet: "Vi har INGEN tillid til denne regering".
  • Indvandrerkortet: Det er jo deres skyld det hele. Lad os ikke spilde vores tid med at debattere det.

Og sidst men ikke mindst:

  • "Der er gået politik i den - kortet": Alle sætter sig ned og forholder sig afventende. Den første som foreslår noget konstruktivt har tabt, og skal have en Olfert.


Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
11. januar 2013 07:10 (CET)

Jeg skal nok prøve at lave noget skabelon til nogle kort så alle kan få lov at spille SPADEMANNS GÅR-DEN-SÅ-GÅR-DEN-KORT. Jais lav nogle spilleregler - de ligner nok lidt bilkort men der må gerne være lidt Texas Hold 'em Poker over det hvor man har nogle fælleskort som alle kan bruge. Som sagt er det så kombinationen af to eller flere kort som vinder indtil at modstanderen har en bedre hånd. Hvilke kort blev Lene Espersen egentlig slået af? Var det konservativ kvinde-kortet...Hmm der går familien da foran pligten...Hmm?!

SPADEMANNS GÅR-DEN-SÅ-GÅR-DEN-KORT - det stærkt subjektive kortspil som igen skal lære folk noget om realpolitik. Jydekortet er en udmærket start når man gerne vil have en motorvej, men skal nok suppleres med Udkantsdanmark-kortet.

Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
11. januar 2013 09:35 (CET)

Inspirationen er lidt Alexanderbands diktatorkort

http://www.alexanderband.dk/gammel/diktator0.htm

Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
11. januar 2013 09:46 (CET)
Der skal nok også være nogle kort med nogle politiske opgaver som man så skal matche sine kort til. Crazy, ikk?!
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
11. januar 2013 09:52 (CET)

Jeg ser pointen og kender kortene fra Alexanderband. Måske noget med "skingerhed", "politisk effekt", "social slagside" og "bonderøvsfaktor"? Selvfølgelig skal der også være en "Super Trumf".

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
11. januar 2013 22:57 (CET)
Jeg tror der skal være en eller anden talværdi på kortet så man kan afgøre tvivlstilfælde. Hvad vinder man - jo man vinder sagen . Hvis man så har vundet en lortesag skal det være et eller andet med at man senere i spillet skal kunne sende lortesagen videre som en slags joker hvis man ved at blondinekortet, Herlufsholmkortet, søn af lagerarbejderkortet er røget så chancen for at vinde lortesagen igen er stor. Hu hej hvor det kører. Udvikling på højt plan.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
12. januar 2013 11:31 (CET)
Som modsætning til indvandrerkortet er klart racismekortet, der trækkes hver gang nogle kartoffeldanskere påpeger noget ved nydanskere. Her kan man male det helt ud i hjørnerne ;-))) --Jørgen (diskussion) jan 15. 2013, 13:59 (UTC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.