FANDOM


Hvorfor lever den her endnu? Jeg kan ikke komme i tanker om én eneste kendt, der hedder Jonas.

Dermed er denne artikel jo en ren mobbe-losseplads, hvor nogen som rent faktisk kender en Jonas, kan læsse noget indforstået sludder af?

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
28. november 2011 12:46 (CET)
Jeg har gennemlæst den og har sagt thumbs up, fordi at Jonas i biblen var ham som boede i mavsen på en hval og så var det navnet på den købmand hvor jeg stod og drak øl på P-dag i gymnasiet(dvs. jeg drak ikke så meget men pjækkede kun i sympati med de selvtægtsagtige helligdage.,,og han hed vist godt nok også købmand Jonassen men blev bare kaldt Jonas.) Du har ret i at 99% af dem som ønsker at skrive om et navn ønsker kun at promovere dem selv eller at mobbe en eller anden sagesløs pige som ikke vil gå i biffen med dem.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
28. november 2011 13:25 (CET)

Fino!

Den lever under kyndig overvågning. Det er jo så netop svært, når man i disse tider også skal have tid til at sympatisere med de sidste sjæles J-dags hellige.

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
28. november 2011 13:32 (CET)


Et andet kritik punkt er måske at siden aldrig er bleet udviklet og det lydercikke som bibel jonas og ham på billedet drikker sgu flere øl end han sælger

Tin-foil-hat-3 Halifax (Diskussion) (Artikler)
nov 6. 2012, 22:15 (UTC)

Skal vi ikke bare høste den? Den er ikke blevet noget nævneværdigt sjovere med tiden...

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
17. juni 2014 12:40 (CET)
Jeg pynter lige lidt på den. Jeg mener at der blev skrevet en artikel om kaos, som man ville, kunne, burde skulle linke til...
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
17. juni 2014 15:40 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.