FANDOM


Kunne James egentlig ikke godt snart komme med i Omboos kulturkanon???

--Kiksen de kaldte Daimi 3. feb 2008, 09:57 (UTC)

Jeg tror lige, at jeg vil se på det. ;)--Det onde U 3. feb 2008, 12:57 (UTC)

Distingveret skrifttype redigér

Distingveret skrifttype redigér

Prøv lige og se! Er det for dumt at lave en Bond-agtig skrifttype? Jeg synes det er morsomt i den her ene artikel. Kan I andre også se morskaben eller går det ud over det konforme? Aner det ikke? Ellers slet først linie med font-family. Er der nogle Mac-brugere til stede?

Ja, da. Jeg kan ikke se forskellen på Mac. Jeg prøver lige på en windows, så skal jeg se om jeg kan finde en Mac-skrifttype der ligner. --kurtadam 3. feb 2008, 17:03 (UTC)
Jeg har lige fjernet den. Ellers skriv en god "engelsk" skrifttype fra Mac. Jeg sætter den lige på igen--Frode Fenis 3. feb 2008, 17:06 (UTC)
Nej, det var kun en test. Det er for dumt med virkemidler hvis det der står er i topklasse. Jeg tror jeg nøjes med overskrifter. Ideen er hugget fra Arto.dk --Frode Fenis 3. feb 2008, 17:14 (UTC)
Så nu er det kun overskrifter. Det virker stadig lidt latterligt. Det ser jo meget godt ud men så kunne man lige så godt ændre stylesheetet(CSS-filen). Jeg tror grænsen gik dér hvor nogen diskuterede hvordan man ændrer farve på bogstaverne....!--Frode Fenis 3. feb 2008, 17:30 (UTC)
Ingen problemer med MAC - her har jeg også skrifttypen. Kiggede åbenbart mens fonten ikke var på, eller sad og halvsov? Jeg synes nu ikke ændringen er så tydelig endda. --kurtadam 3. feb 2008, 19:39 (UTC)
Hvis du vil være sikker på en font der ligner for dem der ikke har Georgia, kan du skrive "Georgia;serif;" --kurtadam 3. feb 2008, 19:49 (UTC)
Jeg synes det er OK som det er nu. Det er lidt mere diskret. Jeg tjekkede nettet om Mac havde Georgia og det havde de. Havde først valgt Century Schoolbook som jeg huskede som en gammel mac-font.

Næste gang bør der være én eller anden indlysende James Bond-font eller James Bond-stil som man prøver at lægge sig op ad...og det er der jo ikke rigtig mht. skrifttype.Det kunne også være at newcomers fik gode ideer med at revolutionere skrift-sættet på siderne..... men hva'....vi lader det ligge et par dage så'n her.--Frode Fenis 3. feb 2008, 20:58 (UTC)

stor forundrelse efter smuttur på wikipedia! redigér

Hvordan kan man dog være en "uofficiel james bond"???

--Kiksen de kaldte Daimi 11. feb 2008, 22:48 (UTC)

Til vores James Bond medarbejder redigér

Hvis vores distingverede James Bond-medarbejder gad at tage sig sammen og få opdateret vores James Bond-sektion med den nye film Skifault, så må vi kunne producere en stherne med et 50-tal og putte på portal-forsiden.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
28. oktober 2012 10:49 (CET)

Lige så snart den kommer ud på Betamax skal jeg være den første til at skrive en gribende anmeldelse. Nej, vent, andre er kommet mig i forkøbet. --Helgj60 (diskussion) okt 30. 2012, 13:56 (UTC)

Jeg har set den! Det vil sige; i startscenen smadrer de Istanbul på motorcykel, og derefter kører de med tog. Så bliver Bond skudt og dør. Så spiller de en sang. Så skred jeg!
Det er den ærgerligste Bond-film. Ever! 5 minutter og så dør stodderen! Det var aldrig sket for Sjårn!

Måske kan jeg prøve mig med noget skribleri om filmen, men kan helt sikkert ikke ramme det fremragende niveau fra de andre film. Ergo; I må love mig at rette det sønder og sammen!

Lige for at være sikker:

 1. Er det tilladt at afsløre dele af plottet eller hele lortet?
 2. Må man skrive at M dør, men at der kommer en ny?
 3. Er det ok at afsløre, at Sir B. bliver skudt af sin hjælper - som er Monnypenny?
 4. Må jeg fortælle om skurken, at han er pænt ulækker, at han skyder sine kærester og at han flirter med det homoerotiske?

Hvis nej: Hvordan pokker skal jeg så få den til at hænge sammen nu?

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
30. oktober 2012 18:01 (CET)

Uha...I luv it...den søgende artist spørger professoren om lov på trods af at hans virkelige forehavende er at overtage professorens mytiske magt. Samtidig sidder Godfather her i baggrunden og aer sin kat nænsomt og glæder sig over at administratorerne igen har taget magten over Spademanns som var nærmest mytisk under det første Bond-hype.

 1. Jais - du skal s'gu ikke spørge nogen om lov. Hvis du af uransagelige grunde skulle blive for patetisk og skrive noget politisk korrekt vås som ville medføre blokering og varig udelukkelse brugte du bare Q's nye våben som kunne genoplive dig med det samme.
 2. Hvis Skyfall alligevel skulle blive en klassiker er det kun fordi heltinden har en god røv - resten er special effects
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
30. oktober 2012 18:13 (CET)

"Vi afslører næppe for meget, når vi tillader os at skrive, at M dør midt i det hele..." --Helgj60 (diskussion) okt 31. 2012, 12:25 (UTC)

___

Jeg prøvede at ramme de fleste pointer, og at ramme Helgj0060's glimrende sproglige stil. Men selv jeg kan jo ramme forbi - men så plejer jeg at ramme noget andet...

 • Er der en venlig sjæl, der kan lægge den på JB-portalen? Måske noget med at ændre lidt i titlen og et fancy billede?
 • Hvad med pigerne i den? Skal der være et score-skema?
 • Vi mangler måske en "efterfulgte" - "Nu" - "Efterfulgt af", som hos kongerne, bare med film?
 • Afsnitter med "Product placement" har jeg ikke rigtig fanget (?) - Hvad skal der står mere?
 • Lix-tallet er lige en anelse højt. Er der "nogen" som kan pudse lidt på det sproglige?

Det var det!

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
1. november 2012 12:25 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.