FANDOM


Hey B

Jeg er sådan set enig! Det holder ikke, og der skal virkelig spejdes igennem for at finde morskab.

Skal den bare høstes?

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
26. maj 2015 13:44 (CET)


Tjah, jeg kan jo godt forstå jeres pointe, men som sprogmenneske synes jeg, der er noget bevaringsværdigt ved teksten. Måske har vi en kommende Shakespeare eller Yahya Hassan på vej? Anyways, så synes jeg den burde parkeres lidt til en side og ikke slettes. Måske kan jeg få noget ud af den senere ... Mvh. Flemming Badroulbadour (diskussion)


Rent sprogligt kan vi godt blive enige om, at skribenten skal skynde sig at lave en rigtig profil og skrive amok. Indholdet derimod er en anden sag: Jeg synes det lugter af, at skribenten selv hedder Gabriel.

Meself Alforn Valsidr (diskussion)
26. maj 2015 15:16
Jeg kunne måske "parkere" teksten nede i en artikel om ærkeenglen Gabriel, eller måske noget om gadesprog ... Badroulbadour (diskussion)

Det sker jo undertiden at vi kommer ud for noget hvor som er så uhåndgribligt og svært ved at sætte i en eller anden berettiget kontekst. Jamen, så kommer den bare til vores kategori for uudgrundlige indslag: Kærestebreve 2.0. Selv er jeg helt vild med udførelsen. Folk der bruger box-shadow har helt klart et eller andet på hjerte selv om de har planket koden et eller andet sted fra.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
28. maj 2015 07:07 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.