FANDOM


This is Epic Win! redigér

Misfeaturen forsøger på en meget håbløs måde at håne os på deres side (Epic fail lol!). Det glæder derfor mig overud meget, at se dig fortælle sandheden om denne ynkelige efterligning af Encyclopedia Dramatica (Meget god underholdning hvis den bliver indtaget i forholdvis små doser), de ved ikke engang hvad god lulz er. Keep up the good work!--Det onde U 23. feb 2008, 11:49 (UTC)

Mange tak for de gode ord. Jeg syntes ikke at jeg kunne lade vores allesammens hjertensbarn blive svinet til på den måde uden at gøre noget ved det. Jeg tænkte også på at oprette en bruger derinde for at give dem noget at rive i, men min bedre halvdel siger nej. ;-) Og så pwner jeg også på min føs'dag! Det må betyde god vind forude eller noget i den stil... --Jesse H. Z. 23. feb 2008, 17:44 (UTC)

Snavs og skidt til en hel artikel redigér

Jeg synes at vi godt kunne tilade os at offenligøre denne som en "rigtig" artikel på stil med Uncyclopedias artikel om Conservapedia og Encyclopedia Dramatica. Jeg fandt via lidt googlehjælp fundet en god dosis saftig snavs om friturekongen.--Det onde U 2. mar 2008, 16:21 (UTC)

Du går bare igang! Jeg kunne dog ikke finde andet end lidt wiki.da hærværk (fjernet nu) og nogle mystiske YouNoobTube videoer. --Jesse H. Z. 2. mar 2008, 17:36 (UTC)
Ja, og alene det at stifteren af Frituren poster enormt mange videoer med sig selv på YouTube antyder jo temmlig kraftigt, at han er en medieluder af dimensioner.--Det onde U 2. mar 2008, 18:26 (UTC)
Og så fandt jeg aldrig rigtigt ud af hvad [1] skulle bruges til, nu da jeg jo sidder på domænet. Blev også lidt demoraliseret, da domæneregisteringen tog lidt tid. --Jesse H. Z. 2. mar 2008, 18:32 (UTC)

Hihi redigér

Prøv at se hvad nogen har gjort, jeg tror ham Harsk er gået i stykker indvendigt


Jeg håber har en svag mistanke om at det var en af dem jeg rekruterede til at søge over til featuren, prøv at se

--Daimi 22. maj 2008, 14:53 (UTC)

Og det ser ud til at Det gode Y er vendt tilbage med et nyt "kunstnerisk" navn. Og hvorfor fan' er det lige netop mit navn, der er offer for så mange "tyverier", bare fordi jeg giver et par skolebørn et psykisk knæk nu og da, ved at fjerne deres aflivingsparate artikler, tror de, at de liiiige kan snuppe mit navn og bruge det alle mulige andre steder.--Det onde U 22. maj 2008, 15:00 (UTC)

Hedder du virkelig Ulla?

--Daimi 22. maj 2008, 15:02 (UTC)

Lol nej, jeg taler om ham der "Det Cubanske/Kubriske U" eller, hvad han nu hedder...--Det onde U 22. maj 2008, 15:07 (UTC)
PS desuden tror jeg ikke Harks er typen der får et psykisk knæk over den slags vandalisme. Det er mere sandsynligt, at han bare bliver mere paranoid, end han er nu og skriver om "de slemme slemme spademænd der tror de er 1337 og kan pisse deres territorie af, ved at dominere Featuren", eller noget i den retning.

Ved nærmere eftersyn kan jeg godt se at der har været flere inde at lege end Ulla!

Jeg så faktisk i dag at jeg kunne købe Monas Verden får 49;99, den jeg har lovet ham

--Daimi 22. maj 2008, 15:18 (UTC)

Jeg vil oss' ja jeg vil så. Jeg tror at min replikant Frede Fona er parat til Futturen.dk--Frode Fenis 22. maj 2008, 15:28 (UTC)

Er det her ikke nok? Jeg tror ham Harsk har lavet en profil til jer alle sammen!!!

Frode Fenis er her!

--Daimi 22. maj 2008, 16:01 (UTC)

Ak, ja Onde og Daimi. Det er jo en stor ære men mit tastatur føles fedtet. Jeg smider ikke en tingest op i Babelstårnet med bruger på Featuren. Jeg tænkte om man ikke i stedet for at smide folk ud kunne sende dem til de fortabtes ø og på den måde skaffe de unge håbefulde kunder i butikken.--Frode Fenis 22. maj 2008, 16:37 (UTC)

Det har jeg jo også arbejdet med de seneste dages tid, det virker bare ikke rigtig.

Men hvis man nu kunne lave en fin skabelon til dem (istedet for velkomsten), og så gøre den lidt a lá "Mulighedernes land"...? Oh! Og så gøre den meget forgudende.

Nu hvor Featuren er så langt fra at være en konkurant, kan den jo lige så godt ryge ind til Troels og Tammi...

Det kunne blive flot!

--Daimi 22. maj 2008, 16:43 (UTC)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.