Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon

Den er genial og gennemarbejdet. Jeg plejede at dreje 0055 og senere blev det til 155. At Frøken Klokken åbenbart eksisterede i virkeligheden var der ingen der vidste. Gu' ve' om hun talte på samme måde.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
3. maj 2013 13:06 (CET)

Mange tak og hun har sikkert talt absolut nydeligt i virklgheden også, kan huske Thomas Eje i linie 3 brugte det i en vits en gang hvor det hos hende når hun kom træt hjem skulle lyde noget i stil med "Nul Seks, Nul Seks og Seks - DUUUUT"

Tin-foil-hat-3.jpg Halifax (Diskussion) (Artikler)
3. maj 2013 13:14 (CET)

Der er et eller andet ved de der halvteknologiske ting fra en svunden tid, som bare virker utrolig godt her: Stereotest, Pejlevognen, Spolebåndoptager...I det her tilfælde var fr. Klokken uundværlig når man havde glemt at trække bornholmeruret op.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
3. maj 2013 13:21 (CET)

Jeg hepper på at vi laver en om 0059. Noget med fede kvinder, der fandt nogle liderlige gamle mænd at tale med. Og liderlige gamle mænd, der talte med andre gamle liderlige mænd, der forsøgte at lave deres stemmer om til pigestemmer.
Det med at virke interessant, ved at lave sin stemme om, er jo videreført til Marie Key. Hun fortjener i øvrigt også en side?

Ellers fint arbejde 'fax. Er der en grund til at din diskussionsside gik til grunde?

Lundmadsen2.PNG JaisT (diskussion)(hits)
6. maj 2013 13:13 (CET)

det er faktisk rigtigt, det er lavtech lidt som stereotest, pejlevogn og 0059, det er jo sådan pre-internet teknologi .. mht min diskussions side så tænkte jeg at den potte jo var ude og at det nok ikke rigtigt ville give mening i eftertiden. jeg er dog stadig lidt ærgerlig over at den side jeg var igang med at skrive blev slettet inden jeg blev færdig fordi en og anden ikke tænkte som jeg og blot trak blankt og mente "duer ikke væk" blot fordi han ikke forstod konceptet... hmm here we go, måske skulle jeg have ladet den diskussions side blive alligevel.

Tin-foil-hat-3.jpg Halifax (Diskussion) (Artikler)
6. maj 2013 17:53 (CET)

Jeg tror ikke, at du skal spekulere for meget over det. Personligt har jeg ikke set én eneste sjov artikel gro ud af en vild diskussion. Nogen gange har jeg selv brugt {{slet|Finder nogen det her lort sjovt?}} markeringen. Det har haft den ønskede effekt.
Men jeg har også sendt en del crap til forbrændingen. Når jeg sidder en stille aften og bliver selvretfærdig, så synes jeg nok at det har været med til at hæve kvaliteten herinde. Til resten må jeg bare sige undskyld!

Lundmadsen2.PNG JaisT (diskussion)(hits)
6. maj 2013 20:18 (CET)