FANDOM


Linkdumpningen har ikke været foretaget forgæves redigér

At tilføje linket til denne side har allerede givet overraskende gode resultater. 3 nye medlemmer af vores fanklub i løbet af kort tid. Tilfælde? Det tror jeg ikke!--Det onde U 25. okt 2008, 14:02 (UTC)

Hjælp, hvad skal vi nu gøre. Så er vi også nødt til at blive ven med Spademanns Leksikon og afsløre vores sande identitet. Eller man kan vel også opdigte sin pseudo-identitet på Facebook - så kan det være jeg selv får flere venner. I øvrigt godt gået...så mangler vi kun myspace.--Frode Fenis 25. okt 2008, 14:14 (UTC)
De har det med at banne "Fake-profiles", da CIA ikke kan bruge dem i deres register den slags er uærligt. Personligt værner jeg om min anonymitet, og holder mig fra sider som facebook.--Det onde U 25. okt 2008, 15:40 (UTC)
Jeg har en profil men gider ikke at finde nogen venner. Jeg kunne selvfølgelig finde samtlige profiler, hvor pigerne havde blond hår og blå øjne, sådan at min egen tog sig godt ud...Facebooks Hugh Hefner.....Hvad skulle jeg pladre om...?!Fordele og ulemper ved sommer- og vintertid?!Vild med dans?!...om der kommer en Walter og Carlofilm mere?!Neej, men jeg anerkender den betydning at communitierne har fået i folks liv...--Frode Fenis 25. okt 2008, 16:42 (UTC)

Dræb Facebook redigér

Jeg foreslår at vi fjerner Facebook-fakeprofil-funktionen.

  1. Facebook har ændret deres design
  2. Ingen har rigtig kunnet finde ud af at bruge den til noget sjovt
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
12. december 2010 19:37 (CET)

Hørt, hørt!

Kurt Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
13 dec 2010 21:49
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.