FANDOM


er det kun mig der finder denne artikel tåkrummende barnlig (eller sådan noget)

Eller er det bare mig der har det sådan med den som en Erik Clausen film. Underligt ucharmerende og svær at elske?

--Daimi 10. nov 2008, 16:06 (UTC)

Den skal formes lidt, men jeg syntes at produktionen af fiktive helte er gået lidt i stå, så når der kommer et solidt bud som er så langt ude så man ikke ved om det er den økologiske by i Torup eller et muslimsk bofællesskab, så må vi jo hjælpe til. Jeg havde planlagt en masse billeder af en masse smilende par. Du kan jo bare finde nogen som ligner.--Frode Fenis 10. nov 2008, 16:21 (UTC)

Personligt har jeg da en gang arbejdet på en spademanns dogmeføljeton-et eller andet med arbejdstitlen "Højt på en gren en krave sad - (undertitel) men det var ikke en gren, og krave det var mig".

Men jeg har ingen tvivl om at du, frode, evner at gøre Det Som Ingen Ved til en succes hvis du prøver!

--Daimi 10. nov 2008, 19:04 (UTC)

Hvad skal jeg gøre for at få dig i godt humør? Jeg vil aldrig begynde at bruge betegnelsen barnlig på artiklen. Jeg havde i starten svært ved at se hvilken kasse jeg skulle putte den i, indtil det gik op for mig, at i det øjeblik man bruger en stereotyp alle kender - ja det ændrer ikke på det skrevne ord - men det ændrer på receptionen eller hvad så'n noget hedder. Jeg glæder mig til at høre forfatteren komme ud af sit elfenbenstårn og skrotte det lodret. Jeg tror helt sikker at der cojones i Xaxel hvis han lige tager sig lidt sammen.--Frode Fenis 10. nov 2008, 19:55 (UTC)

efter min første skimtning (det er jo så langt) konkluderede jeg fakitsk at det måtte være en elveårig lidt landlig knægt der beskrev hans katte/hunde/får/kæledyr.

prik til ham i en times tid, undvig når han slår ud efter dig. (Denne kræver teknik og øvelse) Det er da ikke noget Desperate Housewifes vs Days of Our Lifes vs Sex and the City-karakterer ville berette om?

jeg er skam hverken olm eller gnotten! (hvilket jeg nu bekræfter med en smiley...) :)

--Daimi 10. nov 2008, 20:25 (UTC)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.