FANDOM


Hvor er det bare generøst af dig, at tage dette emne op, Frode.
Det er som en mester ville gøre det. En sand mester. En af de helt store mestre. Den slags som træder ind på scenen, og iklæder sig dramaturen.

På vej op ad bjergene, der rækker mod skyerne. Helt op...

Hvem prøver jeg egentlig at være? Jeg ved det ikke...

Når jeg får minderne om min barndom tilbage, kan jeg måske byde ind med nogle af seksdagesrytterne. Gert Frank, Ole Ritter og Danny-noget fra Australien. Det var tider!

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
11. maj 2013 18:50 (CET)

Jeg er lidt i gang med at sætte reglerne op fordi der skulle gerne være plads til mange ryttere.

Husk de cykelryttere som Jørgen Leth synes er store er velkomne - han synes også at Lance Armstrong er en stor cykelrytter.

Men faktisk er jeg ikke i stand til når manden vibrerer og går i selvsving at bedømme om de mennesker han snakker om rent faktisk har kørt mod hinanden. Jacques Anquetils drabelige dueller med Poulidor er lystigt beskrevet og Mercks måtte ikke deltage i touren i 1973 fordi i så fald ville han tangere Anquetils 5 tour-sejre i træk. Og så kommer der et stort sort hul indtil Indurain dukker op. Greg Lemond ...tjaah. De store skal nok have en rigtig god spansk heksedoktor for at overhovedet vinde Tour de France.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
11. maj 2013 20:00 (CET)

Det med hullet frem til Indurain, det må skyldes at Jørgen Leth brugte så en del tid på at knalde negerpiger i port-au-prince forårs klassikerne og Hells Angels. Måske en ur-præmiere på 'En forårsdag i helvede' kan ryste lidt flere navne ud af ærmet. Men Anquertils og Coppi er sikre helte.

Tin-foil-hat-3 Halifax (Diskussion) (Artikler)
12. maj 2013 01:18 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.