FANDOM


Hvor er det bare generøst af dig, at tage dette emne op, Frode.
Det er som en mester ville gøre det. En sand mester. En af de helt store mestre. Den slags som træder ind på scenen, og iklæder sig dramaturen.

På vej op ad bjergene, der rækker mod skyerne. Helt op...

Hvem prøver jeg egentlig at være? Jeg ved det ikke...

Når jeg får minderne om min barndom tilbage, kan jeg måske byde ind med nogle af seksdagesrytterne. Gert Frank, Ole Ritter og Danny-noget fra Australien. Det var tider!

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
11. maj 2013 18:50 (CET)

Jeg er lidt i gang med at sætte reglerne op fordi der skulle gerne være plads til mange ryttere.

Husk de cykelryttere som Jørgen Leth synes er store er velkomne - han synes også at Lance Armstrong er en stor cykelrytter.

Men faktisk er jeg ikke i stand til når manden vibrerer og går i selvsving at bedømme om de mennesker han snakker om rent faktisk har kørt mod hinanden. Jacques Anquetils drabelige dueller med Poulidor er lystigt beskrevet og Mercks måtte ikke deltage i touren i 1973 fordi i så fald ville han tangere Anquetils 5 tour-sejre i træk. Og så kommer der et stort sort hul indtil Indurain dukker op. Greg Lemond ...tjaah. De store skal nok have en rigtig god spansk heksedoktor for at overhovedet vinde Tour de France.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
11. maj 2013 20:00 (CET)

Det med hullet frem til Indurain, det må skyldes at Jørgen Leth så brugte en del tid på at knalde negerpiger i port-au-prince forårs klassikerne og Hells Angels. Måske en ur-præmiere på 'En forårsdag i helvede' kan ryste lidt flere navne ud af ærmet. Men Anquertils og Coppi er sikre helte og så var der ham hippie rytteren Laurent Fignon som var hot i slutningen af 80 erne indtil han blev fagforeningsmand for rytterne og så Pedro Delgado der lød som en mexicaner gangster men som var meget sej når han smed sombreroen og skulle cykle

Tin-foil-hat-3 Halifax (Diskussion) (Artikler)
12. maj 2013 01:18 (CET)
Professoren er foreløbig med fordi han efter at han havde vundet tre Tours blev feltets talsmand rigtig nok med hestehale som kostede ham en tour-sejr til Greg LeMonster. men helt ærligt - det virker lidt som om manden sidder og citerer fra en bog med cykelcitater som ikke rigtig længere bliver opdateret. Nå i dag kommer vi til de mindre store...Virenque må vel være en kandidat med 7 bjergtrøjer. Cavendish, Abdoujaborov og ham med løvemanken som altid sluttede turen efter en uges tid når bjergene begyndte at indfinde sig.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
13. maj 2013 07:01 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.