FANDOM


Bare fordi du har skrevet en middelmådig sang, så behøver du ikke at gå i selvsving over det. Det er svært for andre at se hvad kanonen rummer. Har du læst kulturkanon.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
14. oktober 2009 10:05 (CET)

Jeg har godt læst Kulturkanonen, men mit indlæg var ment som værende morsomt, mens jeg ikke kan se noget morsomt eller humor i Kulturkanon-indlægget. Så jeg ville ikke rode de to ting sammen. Men udover at "kulturkanon" er elendigt skrevet, så er det jo også svært at vide hvad der ligger i forvejen, hvis man ikke kender siden 100%. Så det kan være svært at finde de relevante emner, hvis de har nogle titler der afviger lidt. --Fuglerede okt 15. 2009, 06:24 (UTC)

Brug din brugerside til at omtale dine egne mesterværker.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
15. oktober 2009 09:07 (CET)

Men det forstår jeg ikke. De skal vel ligge, hvor folk kan se dem? Ellers er de jo ikke en del af leksikonnet. Folk er vel ikke afskåret fra at tilføje andre titler? Hvis siden ikke eksisterer i forvejen, bliver man vel nødt til at oprette den, for at få lagt nogle ting ind? --Fuglerede okt 15. 2009, 07:14 (UTC)

Så vidt jeg kan se, ligger der endda en sang, som jeg intet har med at gøre (Eliten er også bange), så der har allerede været andre brugere inde på siden. Så jeg forstår ikke helt kritikken.--Fuglerede okt 15. 2009, 07:22 (UTC)

Næ, men som du sikkert ved så puttede kultur-Brian bare de sange ind han selv havde lyst til. Jeg har mistænkt dig for at gøre det samme. Ideen bag er for slap og andre har svært med at byde ind med forbedringer m.m. det bare handler om at finde sine egne festsange frem. Jeg har puttet slet-skabelonen på så en af mine kollegaer kan give en second opinion. Du kan jo prøve om du kan forbedre artiklen i stedet for at mundhugges med undertegnede. Gode artikler bliver altid set.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
15. oktober 2009 09:25 (CET)

Jeg kan nu stadig ikke se hvordan jeg kan sætte andre folks værker og ændringer ind? Jeg kan vel kun lave oplægget, og så skal andre folk komme til af sig selv. Det er vel sådan det foregår? Et indlæg er jo ikke perfekt efter én dag. Der går jo tit flere uger. Så det du siger er vel ikke, at jeg udelukker andre folk, men at det jeg har lavet er elendigt? --Fuglerede okt 15. 2009, 07:39 (UTC)

Igen, du bruger flere linier på at mundhugges med mig i stedet for selv at forbedre artiklen.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
15. oktober 2009 09:45 (CET)

Ja, det er noget skidt. Hvor lang er tidshorisonten, når noget skal forbedres? Som sagt kan der jo godt gå et par dage, før al finpudsning mv. er foretaget, og før al formattering er gennemført. Når man er ny, er det ikke så nemt at få det til at se pænt ud. Findes der en skabelon? --Fuglerede okt 15. 2009, 07:49 (UTC)

I mellemtiden har jeg fundet ud af hvordan man knytter en sang til en kategori, og så må du faktisk godt slette "Dansk Sang-kanon", hvis der ikke er andre der bruger den. Mit problem var at jeg ikke kunne tilføje sangene til en kategori, og derfor blev nødt til at have en side at lægge dem på. Men nu tror jeg at jeg har fundet ud af det.(troede det skulle gøres fra kategori-siden) Men jeg vil da igen gerne spørge, om der findes nogle skabeloner, eller evt. en vejledning. Selvom tosser som os sikkert ikke følger vejledninger...

Ellers har Mejsedyret på forunderlig vis reddet dig. Det havde ellers kostet dyrt hvis ikke lige at anklagen var selvpromovering. Det kan det jo så af gode grunde ikke være længere da (hun) har skrevet videre på artiklen (The Kiss of Life just like the girl from Dr. No).

Det er rigtigt at der findes jo et system til at gøre sig synlig på, men ellers kan man jo altid prøve at skrive sin egen kategori. Der findes mange sjove "røde" kategorier.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
15. oktober 2009 16:08 (CET)
Du måtte godt prøve at lave en julesange-skabelon. Sådan en rigtig klam én med masser af gran. Alle de fede tricks har jeg samlet på Spademanns Leksikon:Virkemidler, til det generelle kan du gå ind og bruge Wikipedias vejledning - de er lidt mere pædagogiske.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
15. oktober 2009 17:35 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.