FANDOM


Det er vist nok om sådan et folkefærd...

Og så mest til dem, der kan "noget" med skabeloner: Jeg kunne ønske mig, at der under "Racercyklisten" var en henvisning til "Cykelrytter". Altså en skabelon med: Se mere på denne side.
da.Wikipedia kalder den "skabelon:uddybende", men der ligger lidt for meget kode i den derovre, til at jeg tør at planke den.

Er der nogen her, der kan lave sådan en skabelon?

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
8. maj 2013 05:52 (CET)
Dem er altid mig!!! Det er derfor jeg ikke behøver at skrive så meget længere fordi det MIG; MIG; MIG; MIG som har forstået wikitext og dets finesser. Jeg kan da kigge på den. (Undertegnede blev senere indlagt på Fr.sund sygehus med galopperende storhedsvanvid).
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
9. maj 2013 11:24 (CET)

Jeg har kigget på den. Man skal huske at "planke" Skabelon:Multiparametre og billedet. Multiparametre bestemmer om der skal stå og et komma.

Selve skabelonen er lidt tynd i forhold til bare at skrive Se også, men hvis du insisterer. I øvrigt får jeg lyst til at gå på hugst blandt de mærkelige skabeloner på Wikipedia.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
9. maj 2013 11:36 (CET)

Jeg vidste, at jeg kunne stole på dig! U da' man' til den slags, Frode.

Vi har efterhånden en del artikler, hvor sub-emner allerede er behandlet i andre artikler. Det viser en vis vækst, og så skal der da være en "læs mere her - hvis du tør"-skabelon. Det bliver godt :-)

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
9. maj 2013 10:42 (CET)


Til arbejdet. Lave en uddybende skabelon. Tænkte at indføre et billede af noget fisting ved siden af, men så skal jeg jo bare til at skrive en artikel om det bagefter....
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
9. maj 2013 19:06 (CET)
Åårh, nej Jais. Hvorfor kan jeg ikke huske vores artikler længere. Det var jo der dit talent kom til verdenens kendskab.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
9. maj 2013 19:09 (CET)

Alt under denne overskrift er alt for seriøstredigér

Guderne må vide, at denne artikel indeholder selveste Sandheden om danskerne - og om alting!

Få dage efter denne artikels tilblivelse kom denne artikel i Politiken og i dag er der denne artikel fra Venstres pressetjeneste i Pilestræde.

Spademanns leksikon har opnået patent. Patent på fremtidens artikler og patent på sandheden. Verdensherredømmet bør være næste naturlige skridt.

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
9. juli 2013 19:11 (CET)

PS: Ved godt at jeg får skrevet alt for lidt for tiden. Jeg har lige skulle passe en festival, noget arbejde og den slags. Jeg pønser på noget med Marie Key og... noget jeg ikke kan huske.

Aah jeg er ikke helt imponeret. Det er vist kun DJ Platon og jeg som har udvist profetiske evner. Mine to berømteste er selvfølgelig Stein Bagger og tosserne fra X-factor som blev sendt på turne ifølge mig. DJ brillerede med at fortælle hvem der vandt MGP i år da Sverige vandt sidste år: Det kræver flid og conduite at tilegne sig de synske evner via macchiavellisk klarsyn. Men Ok et eller skal de jo skrive. Jeg kørte forbi et sted idag hvor de var igang med at starte på en supercykelsti og undrede mig over hvorfor det var et andet sted end der borgmesteren havde taget første spadestik sammen med en hel masse andre politikere.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
9. juli 2013 21:46 (CET)
Du skal ikke have det dårligt med ikke at få skrevet - ikke på en dag hvor skyen skinner fra en solfri himmel. Det plejer altid ar være mig som holder biksen gående her specielt i august hvor folk endelig definitivt opgiver deres karriere som spademænd for igen at komme tilbage til folden når de lyse nætter forsvinder.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
9. juli 2013 21:51 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.