FANDOM


skrivebeskyttelse for et år af gangen, det er enten slemt eller useriøst. og så er der ikke engang skrevet et kapitel om penismisundelse.

Skal prøve at kigge på den i morgen. Side-beskyttelse er helt i orden hvis der er et wikiraid i gang på siden, men ellers er det ikke god tone at have for mange beskyttede sider. Jeg kan ikke rigtig fatte at det kun er på Spademanns at Chuck Norris har en manisk tiltrækning på folk.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
11. januar 2012 00:13 (CET)

Blot til orientering: Skrivebeskyttelsen gælder anonyme brugere. Den er der vitterligt en del af, som dagligt spammer Chuck-siden. Det er jo meget morsomt med "Chucknorrisfacts", men hvis man vitterligt har noget seriøst at bidrage med, så kan man altid gøre én af to ting:

  1. Man kan oprette en bruger, bevise at man er værdig god til at skrive.
  2. Man kan skrive sit bidrag her på diskussionssiden. Så er der helt sikkert en eller anden, der uploader det på selve siden. Hvis det ellers er godt nok.

Hvis det stod til mig, så var Chuck, Neger og Lort. Skrivebeskyttet altid! Det ville spare en del administratortid, samtidig med at intet nyt sjovt formodentlig ville gå tabt.
Dem som måtte have noget konstruktivt at bidrage med, kan vælge en af ovenstående muligheder.

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
11. januar 2012 07:05 (CET)
Nej selvfølgelig er der behov for at beskytte sider og også på den måde opfordre folk til at lade sig registrere. Jeg bruger gudskelov også mindre administratortid på at sanktionere indslag og brugere end nogensinde, men jeg ved også at på et site der byder folk så frie rammer skal der også være nogle bøller ind imellem.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
11. januar 2012 07:44 (CET)

Die endlosung, skrivebeskyttelse på hele sitet og kort til spademann-klubben :D

Tin-foil-hat-3 Halifax (Diskussion) (Artikler)
jan 11. 2012, 21:25 (UTC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.