FANDOM


Spademann skal være "sjov for alle". Denne artikel er ikke det mindste sjov. Der er ikke grund til at fremhæve noget specielt usjovt - det er altsammen plat og ligegyldigt.[1]

Hvem F er Niels Christian Meyer?

Blubredigér

Spademanns øverste stedfortræder har læst og udtaler følgende vise ord: ...........
Det var de vise ord

Bubber er uden tvivl jøde. Navnet Bubber er et jødisk kælenavn så når man vælger at kalde sig det og lægge sig i et badekar med tøj på, er man uden tvivl et let offer for hån og latter. Hvorvidt at artiklen er racistisk vil jeg sige følgende. Vi prøver også at afsøge grænserne for hvad der kan lade sig gøre lige som ham der tegnede Muhammed-tegningerne......(Det kunne så ikke lade sig gøre (!)) for ikke at ende i den anden grøft hvor man i anfald af politisk korrekthed freder visse veldefinerede grupper.

Jeg har prøvet det samme med Negre på det danske landshold hvor pointen var at der havde været flere negre på landsholdet end skævøjede, felafelgnaskere, latinoer, grønlændere, koreabørn, indianere osv.

Et eller andet sted er der en grænse. Ham f.eks. der blev slettet på Twitter i weekenden fordi han mente at det var muslimernes skyld at man ikke måtte lade hundene bade på strandene...hvis han skrev det samme her var han formentlig blevet listet pænt ud af bagdøren...

Dirty Harry Hates Everyone

Dirty Harry Hates Everyone

Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
9. juni 2014 19:16 (CET)
  1. Tak for din observation, ukendte ip-adresse. Hvad har du ellers af problemer? Er du ulykkeligt forelsket i Niels Christian Meyer? Han er jo en Leif-Lalleglad-agtig spade. Må vi nu ikke længere håne ham?
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.