FANDOM


Det er jo meget sjovt at se de skæve eksistenser i wiki-format. Det er jo utrolig fedt at at se Rock-Nalle give den hele armen på TV-Charlie efter at man har set ham tigge penge til øl og junk på Odense St. for mange år siden, men efter han var slået igennem. Jeg tror også jeg har en kulturkanon for Strøgets konger. Vi kan jo indføre ham der.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
26. september 2011 19:38 (CET)

Helt enig Frode!

For Prebens vedkommende, syntes jeg at der er en hårfin balance mellem at gøre grin med ham, og at give ham lidt Cred. Alle fra firserne husker næsten Boggie Preben, og hvis hans eftermæle skulle have lidt med sig, så er Wikia-formatet jo nærmest perfekt!
På en dag, er han havnet i kulturkanonen, og med lidt indspark fra flere med lidt i bagagen, så har vi faktisk både en lødig, sandfærdig og alligevel lidt skæv artikel om Preben Mogensen. Uden at det skal være philosophisk, så rækker det alligevel lidt ud over, hvad eks. Zabbo giver verden.

Sjovt at du nævner Ronald Sørensen Rock Nalle. Han var oppe, nede og er lidt oppe igen. På vejen er han blevet lidt kult alligevel...

Det største er alligevel, at en som jeg engang har mødt, er havnet i Kulturkanonen. Nu er mit liv endelig fuldendt!

I øvrigt: Super job med Parkour! Jeg går og prøver at udspekulere noget med "Movement Naturelle" og en kodriver-pind strategisk velplaceret, som kan forfine kunsten "Parkour".

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
26. september 2011 22:35 (CET)


hvis han ikke allerede var der ville jeg foreslå sanger søren til samme kategori, kultur kanonen fr strøgets konger. og 'thumbs' til artiken her Halifax sep 26. 2011, 20:57 (UTC)

Sig mig har du læsevanskeligheder. Jeg aner iøvrigt ikke hvor han er idag. Jeg ved bare at Sanger-Søren var trækkerdreng og HIV-smittet men utrolig køn. Jeg har svært ved at forestille mig at han stadig er på denne jord.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
27. september 2011 03:36 (CET)

åbenbart, men er han død er det for nyligt. jeg fulgtes med ham i bussen for 5-6 år siden fra refshaleøen og da så han hverken aids eller træk ramt ud. han sang godt nok heller ikke meget men humøret fejlede ikke noget Halifax sep 27. 2011, 06:12 (UTC) (iøvrigt påstår onde tunger at han var blevet fed og sang på sortebrødre for nogle år siden og at en kontor nusser gav ham 1000 kr for at holde kæft)

Han er sådan én man ville have lidt ondt over at skulle lave en artikel over. På samme måde ville jeg have det med Jes Holtsø og Ole Neumann som jeg mødte for et par år siden som bassist i et meget lille bluesband - humøret fejlede ikke noget men der var røget mange klumper indenbords siden de glade dage i ASA-studierne.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
27. september 2011 08:54 (CET)
Men vi er jo ude efter at udstille hykleriet i Wikipedia. Der findes heller ikke en artikel om Banko-Carl...OK, manden har en flot hjemmeside selv...men han er da én som rigtig mange kender som man aldrig kunne drømme om at skrive en artikel på Wikipedia om.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
27. september 2011 09:03 (CET)

__

Mon ikke Boogie Preben ligefrem kan blive til Googleguld, hvis der kommer lidt mere på? Er der nogen, der er vidende i emnet "Break dance", der kan tilføje en apand om det, og lave et spin-off på det?

Mht. "Sanger Søren" - er det så ikke Søren Bernbom, der er tale om? Flere steder refereres der til, at "Sanger Søren" har sunget med på "Joanna" fra "Værsgo", og så er det ham... I så fald er han endt på Bornholm som misbrugskonsulent. Han er allerede på Wikipedia, men med sit borgerlige navn.

"Strøget" er oppe på 6-7 henvisninger, og der kan rettes til yderligere 7-8 stykker. Er der snart materiale nok, til at den skal i gang, og hvem er kendt på Strøget som kan noget sjovt med ord?

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
27. september 2011 14:25 (CET)
Da Søren Bernbom synger med på Værsgo' (1973) er han vel omkring 13-14 år og må derfor være født o. 1960. Jeg mener at den sanger-Søren vi taler om må være yngre end jeg er (FF f.1965) og helt ærligt mine oplysninger er korrekte nok - ihvertfald rimeligt plausible. Jeg er sikker på der har været noget i medierne med ham på et tidspunkt. Jeg vil prøve at se om jeg kan finde noget.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
27. september 2011 15:06 (CET)
Jeg synes det er sjovt med Googleguld. På et tidspunkt troede jeg at Google var begyndt at filtrere uncyclopedia-artikler, men nej. Ny Halskovbro er rimelig ny og er oppe på en andenplads. Jeg forventer mig en del af Ammecafé, fordi man ved Illum-sagen får et nyt ord defineret.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
27. september 2011 15:13 (CET)

Vi er sørme heldige

SangerSøren

SangerSøren

Kendetegn: Den lyse stemme og den mærkelige hat og nej han ser ud til at have det udnærket. Jeg er ikke 100% på at han er HIV-smittet men den anden ting skulle være god nok.

I det hele taget synes jeg det ville være fedt at få et ekstra hype på de der med garanti aldrig kommer til at tilhøre kultureliten.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
27. september 2011 15:27 (CET)

Her i sit rette element:

På gadeplan med Søren

På gadeplan med Søren

Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
27. september 2011 15:46 (CET)


Jeg tror helt sikkert det er samme Søren vi taler om, uanset han er født i 60.. han holder dig bare rigtig fint og er han endt som konsulent på bornholm, så tager jeg hatten af for det. men på wiki har de kultureliten, jeg nævner i flæng: amalie szigethy, brian mikkelsen grete fenger møller og ulven peter (hvis eneste rigtige bedrift er at have hugget peter bellis ungdoms tilnavn - det er da godt navnet otto ikke kom på mode igen ellers havde paradise nok haft en baggårdspuma også) .. jeg kan godt se at artiklerne hurtigt kan få en tragisk kant hvis man fokuserer på det forkerte, men jeg vil huske sanger søren, jes holtsø og andre for noget bedre end statisterne i paradise, den konservative folketingsgruppe eller andre pseudo salgs kanaler for Aller bladene....

Interessant indlæg. De synger forskelligt.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
28. september 2011 01:57 (CET)

nogen af dem synger slet ikke (inkl. Preben)men jeg tænkte faktisk også mere på det du skrev om kultureliten.. eller tidens kendisser som står på a-listen eller hvad de nu kalder den.. faktisk er forskellen måske at her ercder tale om en slags kendt ingen har lyst til at kopiere selv om man måske synes om de de laver, den liste kan dog hurtig blive ond så måske er det bedst i de små og med lidt cred til dem der fik for lidt selv om de tog slag for at stå frem Halifax sep 28. 2011, 06:19 (UTC)

Jeg kan huske jeg lavede en artikel om Lis Bjerring og hendes mans Holger Rønnow. De rejste rundt i landet i mange år med et danseorkester - han var musiker; hun var sangerinde. Jeg fandt tilfældigt hendes hjemmeside hvor der var en masse citater der var en Mae West værdige. Sikken livsvisdom.

Det er stadig en sjov artikel og ja vi er ude hos halbalssegmentet der hviner og jubler når der kommer et kopiband til byen. Det andet segment er de kunstnere som går til og bliver meget usynlige. Det var vel egentlig det som lå bag Tammi Øst-joken indtil, hun begyndte at få hovedroller igen...og ja jeg ser "Mit liv på D-listen" med Kathy Griffin....
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
28. september 2011 10:15 (CET)

____

Jeg googlede lige. Boogie Preben; Spademann style er godt på vej op på Google, og har absolut potentiale til at blive Googleguld!

Er der "en eller anden", der ved noget om Hip hop, og som kan skrive noget om hans moves og fylde ekstra på artiklen? Personligt er jeg gået lidt død i emnet...

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
30. september 2011 19:09 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.