FANDOM


Tak Helgj60. En dag uden Frode til at rydde op og en masse lortekommentarer i artiklerne, som skulle fjernes. Så er det rart at kunne slutte dagen med en lille belønning for alt slidet.

Kurt Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
05 maj 2010 22:27

Jeg tror nok det er en form for kompliment. Jeg må indrømme at jeg er ved at få mig gnasket rigtig godt fat i halspulsårene på nogle ting i tegneserierne. Vi er jo lidt afhængige af alle de frøer vi skal kysse for at finde en ordentlig fedterøv her men jeg er stadig på jagt efter mærkelige scripts så der også kan komme en afløser for {Cia siger}.
Min vision er at vi gamle mennesker indfinder os på Roskilde-festivalen med en masse Spademanns-tryksager og bærbare computere og hooker nogle unge mennesker (piger). Hvem har ikke efterhånden lavet et roskilde-hype. Det er da bedre end Second Life.

Mit yndlingsnummer er "Atomic".
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
6. maj 2010 07:17 (CET)
Så kunne vi ligesom i Reservoir Dogs bruge vores kaldenavne.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
6. maj 2010 07:32 (CET)

Ved I hvad, jeg har et simpelt ønske, som I to sikkert kan løse. På Wikipedia findes "Kilde mangler" i blåt med klamamser og hævet skrift. Den ville være helt oplagt at bruge efter ord som "vi kan med sikkerhed sige", "uden tvivl" osv.

Glemte lige at signere. --Helgj60 maj 6. 2010, 13:23 (UTC)

@Frode: Ja, jeg har været helt bange for at du ville bruge alt din tid på Bitstrips. @Helgj60: Den "Kilde Mangler" må jeg se at få kigget på.

Kurt Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
07 maj 2010 23:33

Jeg tror godt jeg kan arrangere at kigge forbi en dag eller to. Men skal nok have lidt tid til at få det planlagt og købe billet. --Funnyjohnny maj 10. 2010, 18:28 (UTC)

Gudenåen er nu løbet tør for vand[Kilde mangler]

Kurt Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
07 maj 2010 23:46

Du må jo også se lidt nøgternt på tingene. Der har ikke været ret mange som har vist interesse for det opbyggende arbejde. Der er nogen hist og her som retter stavefejl, men det har ikke rigtigt lykkes at gøre nogle livegne siden Helgj og Fifi. Men det må vi jo se stort på og nogle dage holde en lav profil og så prøve at overleve de personer, der mener at en god fyldig artikel måler ca 100 karakterer.
Men min retning af artikler er lidt rutinepræget lige for tiden - det er sandt nok. Men jeg er glad for at vi er sluppet for de autonome og rascisterne og i stedet må trækkes med folk som hele tiden ønsker at nævne din mor i alle vittigheder.

Jeg synes det går rigtig godt i min tegneseriekarriere - min målrettede hetz mod journalister fra RUC og andre yuppier - går rigtig godt. Nu må jeg jo skynde mig at lave grin med Tøger Seidenfaden.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
8. maj 2010 00:47 (CET)

Ja, jeg beklager også at jeg ikke har været så meget herinde på det seneste, men arbejder på sagen.... ...har stadig en fandens masse årstal og vinter-OL'er der ligger til modning. - Men Roskilde-hypet er jeg klart med på! - Det kunne sgu være stort! :-)

PlatonDJ Platon (diskussion)
lørdag 08. maj 2010 10:32

Jeg synes det er for dårligt. Jeg tror godt at Spademanns kunne trænge til at vise sig på bare en eller anden festival, så vi kunne vise at vi stadig var i stand til at kneppe en masse piger, drikke øl og høre musik - med andre ord lave kampagne for os selv. Så kunne vi gå rundt med præsident-masker på hovedet mens vi hævdede nytten af anti-offentlighed. Vi kunne lave en borg med flag og spademands-securitycards. Der ville godt nok komme så mange journalister så man tror det er løgn.

Dem som har en fantastisk ramme om et Roskilde-trip bruger ikke så meget tid på at fulde sig, men det er svært. Det kræver at alle folk her melder ud med hvad man forventer af sådan et superhype.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
8. maj 2010 14:49 (CET)

Mine planer for sommeren er Skive-, Roskilde og muligvis også Skanderborg festivallen (de tre store), så er der andre spademænd tilstede, er jeg klart med på et hype. Dog vil jeg, hvis Frode ekskluderer øllerne, også tillade mig at ekskludere hornmusikken, og så må vi jo nøjes med det midt imellem, men det plejer jo også at gå an! ;-). Hvad forventer jeg? - Tjah - Spade-navneskilte - spadebannere - securitycarts kan også gå an, så længe de er godkendte af enten CIA eller KGB - muligvis t-shirts? Hvordan går en ægte Spademann egentligt klædt? Og så må vi vel have ét eller andet kampråb? Eller?

PlatonDJ Platon (diskussion)
søndag 09. maj 2010 03:53
Jeg tænkte også på T-shirts. Jeg har ingen problemer med at lege Spademand i 4-5 dage - det er et godt brand. Problemet er at det kræver lidt mere organisation end et Julemagasin at vise stil - det er som regel her folk bakker når de hører det ord. Men bare det at vi er nogle stykker som går rundt i en designer T-shirt, security-card og måske deler nogle kuglepenne ud (Light-versionen), så vil resten opstå spontant af sig selv. Jeg har længe tænkt på at vi skulle holde årlig kongres på den der badtaste-retro-festival i Korsør hvert år (den der hvor der sidder et oprindeligt medlem fra en eller anden glamrock-gruppe ude i siden og stamper med på melodien, selv om han forlængst har mistet hørelsen).
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
9. maj 2010 07:36 (CET)

Gud det er jo på torsdag d. 13.

  • Hvide Løgne
  • Sailor
  • Showaddywaddy
  • Maggie Reilly
  • The Rubettes feat. Alan Williams
  • Suzi Quatro
  • Electric Light Orchestra (The Orchestra)
  • Jørgen de Mylius laver Eldorado-fest
Ikke dårligt. Jeg tror at det er Kelly Groucett der kører ELO i dag.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
9. maj 2010 09:19 (CET)
Han er selvfølgelig død i mellemtiden.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
9. maj 2010 09:22 (CET)

Jeg tror godt jeg kan kigge forbi en dag eller to. Skal bare vide lidt tid i forvejen om det bliver til noget, så jeg for købt billet og planlagt fri.--Funnyjohnny maj 10. 2010, 18:30 (UTC)

Bad taste festival -lyder fedt... *Googler* hmmm "Korsør Open 70'er festival" - Kun "Pondus Cup" ville have været mere corny... ...ej, dén må jeg springe over (især da jeg allerede har en aftale torsdag aften og ikke regner med at være ædru igen før søndag). - Har hørt noget om at organer holder sig bedst i sprit!:)

PlatonDJ Platon (diskussion)
mandag 10. maj 2010 20:50

Vi missede Korsør i år, men er der stadig stemning for Roskilde eller hur?

PlatonDJ Platon (diskussion)
mandag 24. maj 2010 20:54
Hvad skal vi lave der? DJ!
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
24. maj 2010 22:18 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.