FANDOM


Ganske enkelt en genial ide!--Det onde U 6. jul 2007 kl. 14:38 (UTC)

Mange tak for rosen! Jeg har iøvrigt lagt mærke til at vi tit supplerer hinanden godt i redigeringerne - thumbs up! --kurtadam 6. jul 2007 kl. 21:07 (UTC)

Ændring af siden redigér

Tillad mig at komme med et forslag: Det er selvfølgelig meget sjovt med sådan en bagside, men hvad med at indholdet blev udskiftet med et billede af nogen børnearbejdere, en kræftramt, barn i Darfur, Guantanamofanger, eller hvad man nu kunne tænke sig for at vise "bagsiden" af leksikonnet. For min skyld kunne indholdet sagtens variere efter fx aktualitet.

Har mit forslag nogen interesse? --okt 25. 2010, 16:23 (UTC)

Ja da - og hvis du laver den selv udviser du den frækhed som gør folk til stjerner her. Din ide er nogenlunde gennemskuelig og du kan se at ideen bliver lavet af Kurtadam for 3 år siden og ingen har gidet at følge op på den, så mulighederne er virkelig tilstede. Jeg vil nok mene at vores bagside også skulle være sjov ligesom de fleste andre aviser. Jeg ville ikke kunne genkende billeder af det du nævner - hvis jeg derimod havde nogle politikere som mæsker sig på skatteydernes regning.....eller en luder som giver Moses Hansen et blowjob...så er det vist nogenlunde det som du mener.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
25. oktober 2010 19:23 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.