FANDOM


Det er lidt flovt at få rettet stavefejl, når man selv sidder og retter andres (eller har gjort). Jeg mener stadig at bandeordet s'gu er en sammentrækning af "så gud", og første gang jeg så det stavet var det med apostrof.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
19. februar 2011 16:06 (CET)
Iøvrigt dejligt med folk der gider at deltage i det opbyggende arbejde. Pas på I ikke bliver udnævnt til administratorer.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
19. februar 2011 16:08 (CET)

Shit! Han findes sgu i virkeligheden! Tifoldig leve Spademanns!

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
20. november 2014 11:05 (CET)

Fuck ja. Jeg kunne huske sådan en type fra 70'erne som hvis bare det lugtede lidt af København S. så havde folk altid ret - lidt en pendant til vores tids speltkusser. Det var lidt på den måde en Preben Møller Hansen fik vind i sejlene fordi pamperleden og borgerliggørelsen var udtalt på venstrefløjen og man søgte nye svar gennem de her mere populistiske indslag.

Jeg synes lidt det er sjovt han holder så godt i folks bevidsthed. Jeg tror det var mit første forsøg på at typecaste fra fortiden hvor min første indskydelse var arbejderromatikken hvor alt blev til akkorder, samlebåndsmentalitet, lede mod effektivitets-konsulenter i tweet-habit og store briller som aldrig havde leveret en dags ærligt arbejde og hippier ditto. En mellemting mellem Dolph og sømandsbossen.

Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
20. november 2014 11:23 (CET)

Haha!

Jeg har oplevet Sømandsbossen på første parket. Han var altså noget af en størrelse! Sjovt at man ligefrem laver politiske partier til folk, der kun har holdninger og ingen viden besidder. "Fælles Kurs" er et godt eksempel, og der sidder da også nogle stykker omkring i de europæiske parlamenter - hvilket Alforn også er godt i gang med at beskrive.
Jeg holder personligt utroligt meget af analogien: "Jeg er klog, ergo er du dum! Fordi jeg er klog, er du dummere end mig. Det betyder at du skal lytte til mig, men jeg nægter at lytte til dig!" Den slags er al god debatkultur funderet i... Eller noget :-)

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
20. november 2014 12:10 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.